2777
2789
عنوان

نمیتونم شوهرموببخشم

370 بازدید | 16 پست

زندگیم شده حسرت 

ن میزاره باردارشم

ن پول میده برم بیرون

ن پول میده قرض اهن بخورم ازکم خونی نا ندارم

ن پول میده برم چشم پزشکی

باخانوادش اذیتم میکنن مادر خیرندیدش ازش مدام پول میگیره 

قلبم خیلی درد میکنه لعنت ب این دنیا من بچگیمم زندگمون سخت بود الانم همونطور

خوشبحال جاریم هم پول خرج میکنه هم بچه داره

دلم خیلی شکسته روز پدر چون پول نداشتم برا بابام چیزی بخرم نرفتم خونشون خدایا ب بزرگیت قسم ازم بگذرو ب مرگم راضی شو

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با همچین آدمی میخوای بچه دار شی؟؟؟؟

چیکارکنم دارم توتنهایی دق میکنم سنمم داره میره بالا 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بااین وضعیت همون بهتر ک نمیزاربارداربشی چون بعدا بابچت قراره دونفری غصه بخورین منم یه سری مشکلات داریم ک هیچکدوم بچه نمیخوایم ولی قلبنا میمیرم برای نوزاد

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
بمیرم برا دلت من درکن میکنم خیلی سخته 💔 سوره واقعه رو هرشب بخون روزی میاد دیگه دستت پول میاد

خیلی دنبال کارگشتم خراب بمونه شهرمون ی کاردرستو درمون نیست

وا خدا نکنه چرا بمیری چرا انقد بی رحم و پس فطرتن همسرت و خانوادش ک‌حتی پول قرص آهن بهت نده از خدا نم ...

من ک نمیگذرم امیدوارم خداهم ازشون نگذره خیلی عذابم میدن خانوادم ازم حمایت نمیکنن خیلی درمونده شدم کارم گریه شده

بهت پیشنهاد میدم تا اخلاق همسرت درست نشده و مشکلاتتون حل نشده باردار نشی چون اون موقع بیشتر اذیت میشی

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بهت پیشنهاد میدم تا اخلاق همسرت درست نشده و مشکلاتتون حل نشده باردار نشی چون اون موقع بیشتر اذیت میش ...

چیکارکنم پس

من ک نمیگذرم امیدوارم خداهم ازشون نگذره خیلی عذابم میدن خانوادم ازم حمایت نمیکنن خیلی درمونده شدم کا ...

بچه دار نشو از این حرفایی ک ازشون زدی مشخصه وجدان و عاطفه ندارن خدا خودش هواتو داره مطمن باش تنهات نمیزاره فقط ب خودش توکل کن و از خودش بخواه ک هرچی صلاحته تو زندگیت برات پیش بیاد عریزم

چیکارکنم پس

با چیزهای دیگه سرتو گرم کن .. تز فکر بچه بیا بیرون فعلا

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹