2777
2789
عنوان

کیا بینی شون عمل کردن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 114 پست
من فردا گچ رو برمیدارم.دعا کن راضی باشم

میتونم بپرسم هزینه اش چقدر شد؟

چقدر اتاق عمل بودید؟شستشو که با سرنگ بعد عمل‌ میدن خیلی سخته؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

کلا فیسم خوبه کسی تا حالا نگفته بدی همه میگن جذابی ولی انگار ی کرم

یه سر یه تاپیک عمل ترمیمی ها بزن اونوقت میفهمی که چه فکر اشتباهی تو سرت هست

من بینیم خیلی گوشتی بود و واقعا تغییر کردم

ولی چون دو تا ایراد داره احتمال داره ترمیم بخواد

خیلییییییییی زندگیمو تحت تاثیر خودش قرار داده

یکساله افسردگی گرفتم

نوکش خیلی تیزه و یه انحراف هم تو تیغه داره

پس خواهشا عمل نکن 

تو که بینیت مشکلی نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی نیم رخش هم بهتر نشد؟همه میگن بینی گوشی فقط فرمش تغییر میکنه نه سایزش

از نیم رخ اره ولی از جلو گنده است چون دوستم ضخیمه دیگ همینجوری بود واقعا اعتماد بنفسم داغون تر از قبل شد 

الان حس میکنم تیغه وسط نسبت ب نوک پایینتره و ی کمم کجه.امیدواری میدم ورم باشه

چندوقته عمل کردی؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
از نیم رخ اره ولی از جلو گنده است چون دوستم ضخیمه دیگ همینجوری بود واقعا اعتماد بنفسم داغون تر از قب ...

ای بابا 

البته میگن بینی گوشتی تا دو سال زمان میبره 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

[QUOTE=368358875]به خاطر حرفای بقیه به خاطر شوهرم واقعا هر روز خودمو سرزنش میکنم انقدر عذاب کشیدم من مشکل پانیک ه ...[/QUOT بدم میاد از اینطور مردا انگار خودشون خیلی قشنگ و بی نقصن مشکل تنفسی نداری

یه سر یه تاپیک عمل ترمیمی ها بزن اونوقت میفهمی که چه فکر اشتباهی تو سرت هستمن بینیم خیلی گوشتی بود و ...

عزیزم انشاء الله ک مشکلت حل شه خیلی جو بدی شده ازبس همه عمل کردن یکی ک نکرده فکر میکنه از بقیه عقب

میتونم بپرسم هزینه اش چقدر شد؟چقدر اتاق عمل بودید؟شستشو که با سرنگ بعد عمل‌ میدن خیلی سخته؟

ببین من ترسوترینم!هزینه ۴۴

نزدیک ۲ساعت اتاق عمل بودم ولی هم تختی هام با دکتره دیگه بودن یکساعتو ربع اینا اومدن بیرون.

شست و شو اصلا چیزی نداره.از اون میترسی؟؟