fatimmk مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 1366 عنوان کیا بینی شون عمل کردن لطفا بیاین 1007 بازدید | 114 پست کسایی ک بینی شون عمل کردن بگین راضی بودین یان ؟؟عوارضی بعدش نداشتین خیلی دوس دارم بینی مو عمل کنمولی میترسم 1403/10/26 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درونگرای۰تنها عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 6107 نکن من اضطراب پنهان داشتم دیگه بعد از عمل نابود شدم بار روانی بعد از عمل خیلیییی سنگینه خیلی اگه روحیه خوبی داری بسم الله آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 نکن من اضطراب پنهان داشتم دیگه بعد از عمل نابود شدم بار روانی بعد از عمل خیلیییی سنگینه خیلی اگه روح ... به خاطر نگرانی خوب یا بد شدنش اینو میگید.؟ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
درونگرای۰تنها عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 6107 به خاطر نگرانی خوب یا بد شدنش اینو میگید.؟ به خاطر همه چی عوارض بعد از عملخوب یا بد شدنمراقبت های سخت بعد از عملمنکه بینیم پایینش گوشتی بود واقعا اذیت شدم آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
fatimmk مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 1366 نکن من اضطراب پنهان داشتم دیگه بعد از عمل نابود شدم بار روانی بعد از عمل خیلیییی سنگینه خیلی اگه روح ... بینیم زشت نیست همه میگن ب صورتت میاد ولی انگار ی کرم اتفاقا آدم بسیار حساسی هستم
fatimmk مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 1366 به خاطر نگرانی خوب یا بد شدنش اینو میگید.؟ خب اره آخه بینیم ب صورتم میاد کسی تا حالا نگفته زشته ولی ازبس همهعمل کردن گفتم منم عمل کنم
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 به خاطر همه چی عوارض بعد از عملخوب یا بد شدنمراقبت های سخت بعد از عملمنکه بینیم پایینش گوشتی بود واق ... وای منم گوشتیم ولی خیلی دوست دارم عمل کنمبینیم به صورتم میاد ولی نیم رخش رو اصلا دوست ندارم موندم چیکار کنم🥲 زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
درونگرای۰تنها عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 6107 بینیم زشت نیست همه میگن ب صورتت میاد ولی انگار ی کرم اتفاقا آدم بسیار حساسی هستم قوز داری؟بینی من بزرگ بود قوزم داشتمالانم یه قوز از یه جا دیگه در اومده میگه ورمهدیگه خدا میدونهمنکه استرس کشیدم خیلیییی خیلیییی آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
fatimmk مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 1366 وای منم گوشتیم ولی خیلی دوست دارم عمل کنمبینیم به صورتم میاد ولی نیم رخش رو اصلا دوست ندارم موندم چی ... مال من نیمهگوشتی
درونگرای۰تنها عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 6107 وای منم گوشتیم ولی خیلی دوست دارم عمل کنمبینیم به صورتم میاد ولی نیم رخش رو اصلا دوست ندارم موندم چی ... میگم اگه پولشو داری مشکل استرس نداری روحیه خوبی داری حوصله مراقبت بعد از عمل داری برو اگه نه من میگم نکن آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
fatimmk مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 1366 قوز داری؟بینی من بزرگ بود قوزم داشتمالانم یه قوز از یه جا دیگه در اومده میگه ورمهدیگه خدا میدونهمنکه ... هیچکدوم ن قوز داره نه بزرگه
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 میگم اگه پولشو داری مشکل استرس نداری روحیه خوبی داری حوصله مراقبت بعد از عمل داری برو اگه نه من میگم ... مشکل استرس که حسابی دارم😅 زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
درونگرای۰تنها عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 6107 هیچکدوم ن قوز داره نه بزرگه دختر دیوونه شدی مگه بیخیال باباسر چشم و هم چشمی عمل نکنواقعا من مجبور بودم وگرنه نمیکردممن شوهرم از دماغم ایراد میگرفت آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
درونگرای۰تنها عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 6107 مشکل استرس که حسابی دارم😅 پس بدون خیلی سختی میکشی خیلییی آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 مال من نیمهگوشتی اگ به صورتت میاد بنظرم نکن به جاش به پوستت برس،دندونات رو مرتب کن و... زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱