2777
2789
نکن من اضطراب پنهان داشتم دیگه بعد از عمل نابود شدم بار روانی بعد از عمل خیلیییی سنگینه خیلی اگه روح ...

به خاطر نگرانی خوب یا بد شدنش اینو میگید.؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر نگرانی خوب یا بد شدنش اینو میگید.؟

به خاطر همه چی عوارض بعد از عمل

خوب یا بد شدن

مراقبت های سخت بعد از عمل

منکه بینیم پایینش گوشتی بود واقعا اذیت شدم

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
نکن من اضطراب پنهان داشتم دیگه بعد از عمل نابود شدم بار روانی بعد از عمل خیلیییی سنگینه خیلی اگه روح ...

بینیم زشت نیست همه میگن ب صورتت میاد ولی انگار ی کرم اتفاقا آدم بسیار حساسی هستم 

به خاطر همه چی عوارض بعد از عملخوب یا بد شدنمراقبت های سخت بعد از عملمنکه بینیم پایینش گوشتی بود واق ...

وای منم گوشتیم ولی خیلی دوست دارم عمل کنم

بینیم به صورتم میاد ولی نیم رخش رو اصلا دوست ندارم موندم چیکار کنم🥲

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بینیم زشت نیست همه میگن ب صورتت میاد ولی انگار ی کرم اتفاقا آدم بسیار حساسی هستم

قوز داری؟

بینی من بزرگ بود قوزم داشتم

الانم یه قوز از یه جا دیگه در اومده میگه ورمه

دیگه خدا میدونه

منکه استرس کشیدم خیلیییی خیلیییی

وای منم گوشتیم ولی خیلی دوست دارم عمل کنمبینیم به صورتم میاد ولی نیم رخش رو اصلا دوست ندارم موندم چی ...

میگم اگه پولشو داری مشکل استرس نداری روحیه خوبی داری حوصله مراقبت بعد از عمل داری برو اگه نه من میگم نکن

میگم اگه پولشو داری مشکل استرس نداری روحیه خوبی داری حوصله مراقبت بعد از عمل داری برو اگه نه من میگم ...

مشکل استرس که حسابی دارم😅

مال من نیمه‌گوشتی

اگ به صورتت میاد بنظرم نکن 

به جاش به پوستت برس،دندونات رو مرتب کن و...