2777
2789
عنوان

کیا بینی شون عمل کردن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 114 پست
اخ گفتینمنم یه بینی ک بالاش استخونی و قوز انحراف داشت پایینشم گوشتی بود بمنم همه میگفتن چشمات درشته ...

دقیقا همینه‌.من ک به هرکی میرسم میگم ایرادی جزیی داره نکنین.یه دماغ عیب دار بدون عمل خیلییی بهتر از دماغ عمل شده با ایراده.لابد اونو کسی بهت نمیگه ک ایراد داره.ولی وقتی عمل کنی همه اون ایرادو با هربار دیدنت میزنن تو صورتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیم طرف جرعت نمی‌کرد پشت لبش درست کنه الان کل بدن کوبیدن از نو میسازن بعد کسی ک‌ نچرال میگن ساده خی ...

اره دقیقا

من بعد عمل دماغم متوجه شدم باید خودمو هرجوری ک هستم دوست داشته باشم چون کارای زیبایی تمومی نداره از طرفی خرابکاری و نارضایتی توش زیاده و ما خبر نداریم 

بعد اینکه هر کسی یجور قشنگه خدایی

الان خود من به شخصه کسایی ک نچرالن و قشنگن واقعا بیشتر میپسندم تا کسی ک هزار تا عمل کرده

من دماغمم خیلی ناجور بود وگرنه عمل نمیکردم

دقیقا همینه‌.من ک به هرکی میرسم میگم ایرادی جزیی داره نکنین.یه دماغ عیب دار بدون عمل خیلییی بهتر از ...

اخ دقیقا

الان من هر کی بگه دماغت کجه میگم قبلنم کج بوده 

میگن ننن نبود (وقتی عکس قبلمو نشون میدم میگن وای اره چ بهتر شده الان)

ینی چی 

ینی اینکه مردم چیزی ک طبیعی مشکل داره رو جزئی نگری نمیکنن 

اما امان از وقتی ک عمل کنی تغییراتی ایجاد کنی دنبال اینن ک از یه چیز درست ایراد دربیارن چ برسه ایرادم داشته باشه

اره دقیقامن بعد عمل دماغم متوجه شدم باید خودمو هرجوری ک هستم دوست داشته باشم چون کارای زیبایی تمومی ...

عزیزم الانم صدرصد زیبایی خودت حساس شدی 

چ‌ میشه کرد همین تبلیغات الکی بدبختمون کرده 

خلاصه کلام اینه که دکترای زیبایی فقط بلدن یچیز قشنگو قشنگ تر کنن و یچیز زشتو زشت تر کنن😂

والا خب ایراد داشتم ک عمل کردم اگه عیبو ایراد نداشت چرا باید عمل میکردم 

متاسفانه علم و مهارتشون به حدی نرسیده که چیزایی ک ایراد داره رو درست کنن  همیشه ام بعد خرابکاری میگن قبل دماغتو دیدی؟

اره خب دیدم ک اومدم پیشت دیگع دکتر😕

خلاصه کلام اینه که دکترای زیبایی فقط بلدن یچیز قشنگو قشنگ تر کنن و یچیز زشتو زشت تر کنن😂والا خب ایر ...

بهترین دکترا مهاجرت کردن اونایی ک خوبن تو ی روز بالای ۱۰عمل باهم‌ میزارن و کارشون میشه افتضاح ولی من کارای اکثر دکترایی ک اسم در کردن دیدم بد بودن برعکس اونا ک معروف نبودن کارشون بهتر بود

بهترین دکترا مهاجرت کردن اونایی ک خوبن تو ی روز بالای ۱۰عمل باهم‌ میزارن و کارشون میشه افتضاح ولی من ...

من ک دیگه همه دکترا رو ب یه چشم میبینم

خیر سرش معروفه به دکتر بینی گوشتی 

باز خداروشکر تنفسم مشکل نداره وگرنه بدبخت میشدم😂 چن شب با اسپلینت داخل بینی خوابیدم مجبور بودم با دهان تنفس کنم مردم 

من ک ۲ شب پشت سر هم نخابیدم خیلی سخت گذشت ولی خب شیزین بود تا اینکه آتلو برداشتم🤣