2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 45 پست
ببین منم مبلم سفید و یاسیه فرش پر رنگ برداشتم سعی کن روشن نخری شدیدا پشیمون میشی تجربشو داشتم اب از ...

فرشی باشه خونه دلکیر نشه خونه شیک‌و بزرگتر و دلباز بشه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
هنوز نمیدونم خونم پرده میخوره یانه ولی بخوره باید یه چیزی بخرم به مبلام بیاد تو همون تن رنگای کرم و ...

میگم حالا که مبلت سفیده پرده رو با فرش ست کن اینجوری رنگ و وارنگ میشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگر برنامه بچه دار شدن داری یه رنگی بگیر که کثیفی روش معلوم نباشه گردویی ، طوسی یه اینجور رنگی

ممنون گلم❤️ 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ولی خدایی سبز ملیح یا سبز پررنگ خیلی قشنگ میشه

نه کلاسبز و فرمز دوس ندارم🥺

میگم حالا که مبلت سفیده پرده رو با فرش ست کن اینجوری رنگ و وارنگ میشه

ینی با رنگ‌چوب مبل ست نکنم؟

نه کلاسبز و فرمز دوس ندارم🥺

منم کلا کسیم که از رنگ سبز همیشه بدم میومد ولی خدایی بزن اینترنت عکس فرشای سبزو ببین خیلی قشنگ و شیکه

میدونی رنگ خاص و قشنگیه توی خونه البته باید به خونه هم بیاد ولی خب کلی گفتم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ینی با رنگ‌چوب مبل ست نکنم؟

اگه کلا تم خونت رو سفید و کرم و نسکافه ای بکنی چرا خوب میشه ولی بخوای چیزای دیگه رو یه رنگ دیگه بگیری نه

منم کلا کسیم که از رنگ سبز همیشه بدم میومد ولی خدایی بزن اینترنت عکس فرشای سبزو ببین خیلی قشنگ و شیک ...

اره ولی من فک‌ نکنم به خونم بیاد شاید یکی دوتیکه سبز داشته باشه خوب بشه ولی اینکه همش سبز باشه نه

اگه کلا تم خونت رو سفید و کرم و نسکافه ای بکنی چرا خوب میشه ولی بخوای چیزای دیگه رو یه رنگ دیگه بگیر ...

اره منم همینو میخام برهمین تو فرش موندم😬پیدانمیکنم اگر عکس دارین بدین بهم 

یهجوریه باشه که خونه بی روح و یکنواخت نشه اینش سخته پیدانمیکنم

اره ولی من فک‌ نکنم به خونم بیاد شاید یکی دوتیکه سبز داشته باشه خوب بشه ولی اینکه همش سبز باشه نه

خب من تو ذهنم یه تیکه فرش جلوی مبل ها به سبک مدرن بود وگرنه اگه بخوای کل خونه رو فرش کنی آره خوب نیست

تو همون تم کرم قهوه ای بگیر اونم قشنگه

خب من تو ذهنم یه تیکه فرش جلوی مبل ها به سبک مدرن بود وگرنه اگه بخوای کل خونه رو فرش کنی آره خوب نیس ...

اره عزیزم میدونم چی میگید

اره منم همینو میخام برهمین تو فرش موندم😬پیدانمیکنم اگر عکس دارین بدین بهم یهجوریه باشه که خونه بی ر ...

خب میدونی باید بری از جایی که میخوای خرید کنی بری همونجا فرشا رو ببینی یا بری جاهای مختلف فرش نگاه کنی

اگرم تو نت یه چیز ببینی خوشت بیاد ممکنه بیرون پیداش نکنی