2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

314 بازدید | 45 پست

سلام فرش میخام بخرم وینتج 

اما نمیدونم چه رنگی بگیرم  مبلم پارچش تدی سفید میگه باشه همسرم چوبشم الان عکس میزارم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مبل فرانسوی به نظرم وینتیج اصلا بهش نمیاد هاااابهتر طرح ایرانی بگیری حالا اگ ترنج دوست نداری افشان ب ...

مبلم فرانسوی نیست رنگشو فرستادم ببینید

مبلم نئو کلاسیکه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

مبل ها اکثرا زودتر از فرش ها از بین میرن 

رنگ فرشت رو ی جوری انتخاب کن که به بعدا برا انتخاب نبل دستت باز باشه

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
قشنگه

بگید فرش برای این رنگ‌چوب و پارچه سفید تدی چی‌بخرم؟؟

وینتج دوس دارم مبلم نئوکلاسیکه فقط رنگش این رنگی که گذاشتم میزنم