2821
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 45 پست
مبلت زود کثیف میشه ها سفید

یا سفید یاهمین رنگ عکس شما بگید بع این دو رنگ چه فرش یمیاد مبلم نیوکلاسیک هست 

اون عکسی که گذاشتم میخام رنگ مبلام اینجور بشه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من دوس دارم برا جهیزیزم فرش قرمز بخرم

خوشگله ولی زده میشی 

البته به بقیه دکوراسیونت هم بستگی داره 

اگر سبک سنتی دوست داری خیلی قشنگ میشه 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عکس فرشات

😐☹️عزیزم پیاممو خوندی اصلا میخام فرش بخرم چی‌بخرم وینتج که به این رنگ‌مبل بیاد مبلم نئو کلاسیکه 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
مبل ها اکثرا زودتر از فرش ها از بین میرن رنگ فرشت رو ی جوری انتخاب کن که به بعدا برا انتخاب نبل دستت ...

فرش موندم چه رنگی بخرم شیک بشه

عزیزم فرش وینتیج به درد نمیخوره و جزو بی کیفیت ترین فرش هاستگفتم بهت بگم الکی هزینه نکنی

نه من وینتیج دارم ۱۲۰۰ شانه با تراکم بالا هم هست

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
عزیزم فرش وینتیج به درد نمیخوره و جزو بی کیفیت ترین فرش هاستگفتم بهت بگم الکی هزینه نکنی

چرا؟😐

ببین منم مبلم سفید و یاسیه فرش پر رنگ برداشتم 

سعی کن روشن نخری شدیدا پشیمون میشی تجربشو داشتم 

اب از دستت بچکه لک میشه

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
😐☹️عزیزم پیاممو خوندی اصلا میخام فرش بخرم چی‌بخرم وینتج که به این رنگ‌مبل بیاد مبلم نئو کلاسیکه

گفتم ک کرم طلایی بهر یا طوسی نقره ای سبزم قشنگع ب مبل سفید میاد نه سبز کامل ترکیبی

خستم.....
نه من وینتیج دارم ۱۲۰۰ شانه با تراکم بالا هم هست

ربطی نداره عزیرم فامیلمون تو کار فرشه میگفت وینتیج جزو بی کیفیت ترین فرشاست هر برند و کارخونه ای باشه

اونا خودشون مستقیم با کارخونه ها در ارتباط بودن

البته من سر در نمیارم

اونا شغلشون این بود

فرش موندم چه رنگی بخرم شیک بشه

اگر برنامه بچه دار شدن داری یه رنگی بگیر که کثیفی روش معلوم نباشه 

گردویی ، طوسی یه اینجور رنگی 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
با مبل سفید همه رنگ فرش حتی سبز هم میادپردتون چه رنگی قراره باشه؟ پیشاپیش مبارک باشه

هنوز نمیدونم خونم پرده میخوره یانه ولی بخوره باید یه چیزی بخرم به مبلام بیاد تو همون تن رنگای کرم و قهوه ای اینا 

دوس دارم خونم رنگاش بهم بیان نه که هرچیزم ی رنگ باشه