2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

314 بازدید | 45 پست

سلام فرش میخام بخرم وینتج 

اما نمیدونم چه رنگی بگیرم  مبلم پارچش تدی سفید میگه باشه همسرم چوبشم الان عکس میزارم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبل فرانسوی به نظرم وینتیج اصلا بهش نمیاد هاااابهتر طرح ایرانی بگیری حالا اگ ترنج دوست نداری افشان ب ...

مبلم فرانسوی نیست رنگشو فرستادم ببینید

مبلم نئو کلاسیکه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

مبل ها اکثرا زودتر از فرش ها از بین میرن 

رنگ فرشت رو ی جوری انتخاب کن که به بعدا برا انتخاب نبل دستت باز باشه

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
قشنگه

بگید فرش برای این رنگ‌چوب و پارچه سفید تدی چی‌بخرم؟؟

وینتج دوس دارم مبلم نئوکلاسیکه فقط رنگش این رنگی که گذاشتم میزنم 

2790
2778
2791
2779
2792