2777
2789
عنوان

پشیمونم از دهن بی چفت و بستم

402 بازدید | 28 پست

من و شوهرم که عقد هستیم چند ماهه یک مدت کوتاه سر یه مسئله ای از گذشته من به مشکل خوردیم 

بعد از اون زمان شکاک بودنش شدت گرفت 

من با زن داداشم صمیمیت خاصی ندارم 

زن خوبیه و تقریبا بی مشکلیم به جز یه سری مورد ها

من جوگیر شدم و یه قسمتی از مشکلام رو براش تعریف کردم 

اما حرف گذشته رو نزدم خداروشکر دهنم بسته موند تو اون مورد🤦‍♀️

خدا هیچ کس رو جوگیر نکنه

از همون جمله اولی که گفت فهمیدم نباید می گفتم

انگار دقیقا منتظر همین موقعیت بود که بگه دیدی من گفتم نباید با فلان قومیت وصلت کرد 

دیدی من گفتم این اونطوریه 

فاجعه تر از اون حس میکنم رفته همه چی رو به داداشم گفته چون 

رابطه داداش بزرگم که همسر این زنداداشمه با شوهرم جالب نبود یه مدت 

یه مدت خوب شدن 

دقیقا از اون موقع که من حرف زدم 

باز داداشم رفتارش جالب نیست 

حوصله هیچ کسو ندارم دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبریک میگم تر زدی به زندگیت رفیق ❤️

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
چون از اقوامش بود اون شخص

یعنی خودش فهمید؟؟ 

اگه نفهمیده بود باز نباید میگفتی این بزرگترین اشتباهت

مورد دوم اینکه شک نکن زن داداشت به داداشت به داداشت گفته ولی مهم نیس 

حسبی الله ❤

امام على عليه السلام : تا سخن را به زبان نياورده اى، سخن در بند توست. همين كه آن را به زبان آوردى، تو در بند سخن در مى آيى. پس همان گونه كه زر و سيم خود را در گنجينه مى نهى، زبانت را نيز در گنجخانه دهان نگه دار؛ كه بسا سخنى نعمتى را از كف برده و خشم و كيفرى [الهى] را آورده است.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2128118