2777
2789
عنوان

پشیمونم از دهن بی چفت و بستم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 28 پست
اخ دختر خدا عمرت بدهمن امشب دارم واسه همین داستان ک برای خودم پیش اومده و از گذشتم ب نامزدم گفتم اشک ...

چه اشتباه بزرگو غیر قابل جبرانی 

آخه چرا انقد ساده اید

ولی چیزیه که شده کم کم درستش کن به مرور زمان اعتمادشو جلب کن چون صحبت از گذشته بی اعتمادی شدید میاره 

حسبی الله ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خودش فهمید؟؟ اگه نفهمیده بود باز نباید میگفتی این بزرگترین اشتباهتمورد دوم اینکه شک نکن زن دادا ...

نه اما پسره خیلی نسبت نزدیک داشت

من گفتم من نگم اون میگه خب

فکر نمی کردم انقد دهن لق باشهتازه داشتن شوهرم و داداشم یکم خوب می شدن باهم

ببین من ۴ تا زن داداشم 

یعنی بهت بگم ۴ تا شخصیت مختلف از مذهبی اش تا قرتی اش 

از خوب اش تا بدش از هم نوع دارم 

اما 

اینو فهمیدم که همه اشون بلا استثنا خوبن

تا وقتی که شوهراشون باهاشون خوبن در غیر این صورت منتظر فقط یه نقطه ضعف کوچیک ازم میگردن 

که حداقل تو دعوا بین خودشون و شوهرشون بزنن تو سر برادرام

از من ک چوبشو بارها خوردم 

به شما نصیحت با سنگ درد دل کن با زن داداش نکن

خودمم فردا عروس یه خانواده ام مطمعنم منم نسبت به خواهر شوهرم همین طور خواهم بود 

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
امام على عليه السلام : تا سخن را به زبان نياورده اى، سخن در بند توست. همين كه آن را به زبان آوردى، ت ...

واقعا درسته و پشیمونم 

هیچوقت اینطوری نمی کردم من

چه اشتباه بزرگو غیر قابل جبرانی آخه چرا انقد ساده ایدولی چیزیه که شده کم کم درستش کن به مرور زمان اع ...

دوست بودیم اوایل 

واقعا نمیدونم چ فعل و انفعالی رخ داد و گفتم.

اره کار خیلی اشتباهی بود

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....

ریختم به هم حوصله بحث ندارم میخوام بهش بگم اخه چرا ؟؟؟من تاحالا حرف تورو به کسی گفتم مگه

احتمال زیاد انکار کنه به داداشت هم بگه چیزی بروز نده 

تو مسائل زناشویی تو به کسی نگو چون اینجوری به بقیه اجازه دخالت میدی

اخ دختر خدا عمرت بدهمن امشب دارم واسه همین داستان ک برای خودم پیش اومده و از گذشتم ب نامزدم گفتم اشک ...

چه فکری میکنید و‌ میکید ؟؟

مردا خودشون هرارجور غلط میکنن 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱