2777
2789
عنوان

حامدهمایون

| مشاهده متن کامل بحث + 2504 بازدید | 109 پست
سر کلاس به دخترام گفتم جلسه دیگه کلاس ندارید میخوام برم اموزش پرورش  یکی از دخترام برگشت گفت ت ...

خخخخخخ 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان اسم محسن ابراهیمی زیاد میشنوم

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

من خودم فن علیرضا افتخاری بودم اون اوایل چه کنم که دلزده شدم و هرکاری میکنم دیگه نمیتونم گوش بدم اهنگاشو

ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 

من خیلی به همایون شجریان فکر میکنم

خدا همه چیز رو باهم بهش داره

قد قیافه صدا خانواده پول شهرت هنر فهم شعور.....

اوه

واقعا خدا موقع افریدنش تمام دقتش رو بکار برده👏👏👏👏👏👏👏👏

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
من خودم فن علیرضا افتخاری بودم اون اوایل چه کنم که دلزده شدم و هرکاری میکنم دیگه نمیتونم گوش بدم اهن ...

الان از هرکی بپرسی کارت چیه میگ خواننده تک اهنگ دادم بیرون میخای گوش بدی  من چنتا این موردا داشتم

استاد شجریان  پدروپسر استاد ناظری پدر وپسر استادافتخاری اصفهانی اینها افتخار ما وتکرار نشدن ...

اوه اصفهانی😍😍😍😍😍😍

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
😂😂 واقعنی؟

😁آره بخدا...من کلا قدیمی پسندم صدای افتخاری عالیه مخصوصا اوجش...سالار عقیلی هم خوبه...و خیلی خواننده های قدیمی سنتی....ابی عشقه...معین😍 هایده حمیرا...شادمهرم که بهترینه از نظر من😍

من خیلی به همایون شجریان فکر میکنم خدا همه چیز رو باهم بهش داره قد قیافه صدا خانواده پول شهرت هنر ...

راسته با سحر دولتشهای ازدواج کرده؟؟؟