2777
2789
عنوان

حامدهمایون

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 109 پست
اره خوب این که هس.ولی بنظرم هرخواننده ای آهنگای قشنگ هم داره

اره تک و توک شاید قشنگ داشته باشن اما مثلا به قول اباندخت اکثر کارها همایون شجریان شاخص یا شادمهر خودم خیلی یراحی دوست دارم با صداش ارامش میگیرم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید چنین کنم چنان کنم حامدهمایون بذارن

وای نه😖

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
وای نه😖

خخخ 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
ی اهنگ هست شوخیه مگ از بس هم اتاقیام گذاشتن الرژی گرفتم قشنگ هستا ولی هی پشت سرهم پلی میکنن

سر کلاس به دخترام گفتم جلسه دیگه کلاس ندارید میخوام برم اموزش پرورش 

یکی از دخترام برگشت گفت تیچر شوخیه مگه بذاری بری نمونی

خودش😏😏😏😏

من😐😕😑😒

بچه ها😄😃😂😁😀😅😆😁😂😃😄😆😅

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

از جدیدا من گروه چارتار . پالت . رستاک حلاج . همایون شجریان عزیززز. و یه عده دیگه که بیشتر تلفیقی میخونند رو دوست دارم 

ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
همایون شجریان کیه؟خیلی شنیدم اسمشو😕میشه یه اهنگ بگین ازش

اهای خبردار جدیدترین کارش واسه رگ خواب خونده پسر استاد شجریان دیگه😁

😐😐😐😐😐😐

لیموووووووووووو

اهنگ اهای خبردارش رو گوش بده

سرچ کن قیافه ش رو هم ببین

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

پسر مجمدرضا شجریان اهنگاش گوش ندادم

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد