2777
2789
عنوان

حامدهمایون

2386 بازدید | 109 پست

بچهاچی شد ک یدفعه ای همه از حامدهمایون بدشون اومد من اهنگاش گوش نمیدادم ولی همه جا حرفش بود اهنگاش همه جا پخش میشد الان همش براش جک میسازن مثلا یکی میگفت میترسم موقع زلزله برم تو ماشین حامدهمایون پلی شه چکارکرده مگ

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

من از اولش هم بدم میومد . مردم اولش جو گرفته بودشون بعد به خودشون اومدن . خیلی بدصداست از نظر من. نظر شخصیه شاید یکی بدوسته 

ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 

مردم ما یه نفرو یه دفعه بزرگ میکنن. یه کم که میگذره چنان میکوبنش به زمین که ادم شوکه میشه

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اولش هم بدم میومد . مردم اولش جو گرفته بودشون بعد به خودشون اومدن . خیلی بدصداست از نظر من. نظ ...

بیچاره اونقدرم صداش بد نیست عجیبه برام یدفعه ای همه بدشون بیاد خیلی مشهورشده بود

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

مشکل اصلی هم این بود که دیگه تو پارک رستوران سالن انتظار سینما موقع اجابت مزاج هم که بودی حامد همایون پخش میشد ادم فراری میشه قاعدتا

ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
مردم ما یه نفرو یه دفعه بزرگ میکنن. یه کم که میگذره چنان میکوبنش به زمین که ادم شوکه میشه

اخه تا این حد؟ ب این سرعت

کلا ملت حسودی داریم از یهویی معروف شدنش 

خیلی ها سوختن

حالا این همه خواننده به درد نخور داریم اد گیر دادن به این بدبخت 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
من اولش بدم میومد ولی الان بنظرم خیلی بدنیست بنده خدا‌ یسری آهنگاش قشنگه

اره یکی دوتا اهنگ قشنگ داره خواننده داریم بدتره صداش از حامد همایون کسی اینجور درموردش حرف نمیزنه