بچهاچی شد ک یدفعه ای همه از حامدهمایون بدشون اومد من اهنگاش گوش نمیدادم ولی همه جا حرفش بود اهنگاش همه جا پخش میشد الان همش براش جک میسازن مثلا یکی میگفت میترسم موقع زلزله برم تو ماشین حامدهمایون پلی شه چکارکرده مگ
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
من از اولش هم بدم میومد . مردم اولش جو گرفته بودشون بعد به خودشون اومدن . خیلی بدصداست از نظر من. نظ ...
بیچاره اونقدرم صداش بد نیست عجیبه برام یدفعه ای همه بدشون بیاد خیلی مشهورشده بود
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
مردم ما یه نفرو یه دفعه بزرگ میکنن. یه کم که میگذره چنان میکوبنش به زمین که ادم شوکه میشه
اخه تا این حد؟ ب این سرعت
من اولش بدم میومد ولی الان بنظرم خیلی بدنیست بنده خدا یسری آهنگاش قشنگه
اره یکی دوتا اهنگ قشنگ داره خواننده داریم بدتره صداش از حامد همایون کسی اینجور درموردش حرف نمیزنه