بچهاچی شد ک یدفعه ای همه از حامدهمایون بدشون اومد من اهنگاش گوش نمیدادم ولی همه جا حرفش بود اهنگاش همه جا پخش میشد الان همش براش جک میسازن مثلا یکی میگفت میترسم موقع زلزله برم تو ماشین حامدهمایون پلی شه چکارکرده مگ
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
تو اینست ببین جکاش تو تلگرا زیاد هس همه کامنتا بدش گفتن
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لهجه داره . خیلی هم یکنواخته خوندنش. کلا خیلی از این نوخواننده ها نه صدا دارن و نه موسیقی شون رو اصوله . همینجوری یه چیزی میسازن و میخونن. بخاطر همینم ماندگار نیست
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت
جدیدا هم هر کس از کسی خوشش نیاد میگن حسوده...واقعا مسخره هست اینم شده مثله قضاوت نکنین ...مد شده...خب قرار نیست همه خوب باشن و همه از کسی خوششون بیاد من از صداش بدم میاد.چه ربطی به حسودی داره...خواننده شادمهر عقیلی یه دونه هست اسطوره😘
هر جای تهران هستید زود برید تتلو و حامد همایونو با آجر بزنید بگیم تو زلزله مردن
Okay @ChanneliR
وااااای این آو گفتنش رو مخ منه. موهاوت . چشماوت. دستاوت. متنفررررم ازش از همون اول که ...
من ک دقت نکردم یکی اهنگاش ک دستاتو معمولی میگفت برم دقت کنم
بچه ها ویدیوهای علی جومونگ رو دیدید؟؟؟؟ 😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮
نه کیه