2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کلا همین جوریه نمیدونم کدوم از خدا بی خبری نصیحتش کرده اگه به زنت محبت کنی و رو بدی پرو میشه

هر کی بوده عوضی بوده یا طلاق گرفته یا با یه زن بی احساس زندگی میکنه والا بعضی مردا فک میکنن محبت نکنن به نفعشونه  واحترامشون بیشتر میشه والا من از اخم همسرم وحشت دارم چون خییلی کم عصبانی میشه همیشه مواظبم انقدی که من ازش حساب میبرم زن های قدیم از همسرشون حساب نمیبردن 😂 حالا من خودم ظرف هم شکستم ولی اون فقط اخم داره قربونش برم اخم میکنه میخام فرار کنم نبینمش یا قهر بکنه میمیرم از غصه  

معلومه خیلی دوسش دارین انشاءالله همیشه خوشبخت زندگی کنین سوره  هایی از قرآن رو بخونین که محبت رو بیشتر میکنن من خودم به یاسین خییلی اعتقاد دارم همیشه میخونم از مجردی تا الان معلومه زن قوی هستین که چهار ساله محبت میکنین بی جواب نمیمونه مطمین باشین روزی همسرتونوجبران میکنن 

معلومه خیلی دوسش دارین انشاءالله همیشه خوشبخت زندگی کنین سوره  هایی از قرآن رو بخونین که محبت ر ...

عاشقشم .باورت میشه تا حالا  واسه من ی شاخه گل نخریده با اینکه میدونه من عاشق گلم

دلم اندازه این چهار سال پره .دیروز خاهرش خونه ما بود واسه خودشو خاهرش نوشابه ریخت آورد دید من دارم ن ...

من و مادرشوهرم یه بار آشپزخونه بودیم کلی مهمون داشتن شوهرم امد به اون گفت خسته نباشی به من نگفت منم اصن به رو خودم نیوردم درحالیکه دلم داشت میترکید برگشتم گفتم خسته نباشی عزیزم من بهش گفتم اونم دیگه یاد گرفت اگه تو سکوت کنی مادرشوهر و خواهر شوهر فک میکنن اذیت شدی و چخبره دیدی این رفتارو کرد تو بیشتر بهش محبت کن تو جمع تعریف کن ازش 

تو باید میگفتی میخورم عزیزم به مهمونمون برس بزار خواهر شوهره فک کنه چقد با هم راحتین همون تعارف کردن ...

خاهرشوهرم کوچیکه و منو دوست داره میگه میدونیم داداشم خیلی اذیتت میکنه .مامان باباش خیلی مهربونن و فوق العاده منو دوست دارن

خوش بحالت پدر شوهر و مادرشوهرت مهربونن ولی سعی کن نگی بهش که تو اصن محبت نمیکنی و اینا هر محبت کوچیکی کرد کلی تعریف کن و بگو تو مهربونی تا تشویق بشه خدا بهت صبر بده خاهر موفق باشی برات دعا میکنم