2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 43 پست

شما منبع انرژی اون هستین ینی شاید خودتون ندونید محبت میکنید رو حیش تاثیر میزاره فقط مشکل کجاست نمیدونم  چون زن و شوهر روهم تاثیر میزارن باید تاثیر بگیره از شمامن یه خانم مشاور میشناسم میگفت اول ازدواج همسرم بداخلاق بود میگه با صبوری و محبت بعد پنج سال درست کردم رفتارشو و برعکس خوش اخلاق شد ولی سخت بود کارش میگفت سالی یه بار خونواده خودمو میدیدم ولی موفق شد و بعد چند سال نتیجه گرفت و تبدیلش کرد به یه مرد خوش اخلاق و حرف گوش کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=50158085]عاشق چی شوهرت شدی ؟؟؟میشه از ویژگی ها خوبش چندتا بگی که دوست داری[/QUOTE نماز خوندن ...

همین چشم پاکیش به دنیا می ارزه بخدا 

شوهر من سرتا پا برانداز میکنه راحت (ببخشید) به سینه و ب اس ن بقیه ام نگاه میکنه 

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ
جانم 

من خودم ده روز الی یک هفته قبل از تاریخ ... اعصابم به حد فجیعی خراب میشه که با هرچیز مسخره ای اشکم درمیاد و از هر چیز کوچیکی ناراحت میشم و گاهی هم الکی بهونه میگیرم اما دست خودم نیست واقعا خود درگیری پیدا میکنم .. مطمئنی ک مشکلت مثل من نیست ؟؟

من خودم ده روز الی یک هفته قبل از تاریخ ... اعصابم به حد فجیعی خراب میشه که با هرچیز مسخره ای اشکم د ...

نه کلا همین جوریه نمیدونم کدوم از خدا بی خبری نصیحتش کرده اگه به زنت محبت کنی و رو بدی پرو میشه

یعنی من بازم بهش محبت کنم

نه ببین یه کاری باید کرد که یه قدم تو بری یه قدم اون بیاد این باید رعایت بشه حتی اگه آقا زیاد محبت کنه و خانم بی احساس باشه  مرد اذیت میشه و زن براش جذابیت نداره زن و مرد فرقی نداره فقط یه قدم شما یه قدم اون باز اگه هییچ محبتی نمیکنه آقاتون که بعیده چون هر مردی محبت میکنه فقط مدلش متفاوته ینی یه چیزی دوس داشته باشین براتون نمیخره؟؟

نه ببین یه کاری باید کرد که یه قدم تو بری یه قدم اون بیاد این باید رعایت بشه حتی اگه آقا زیاد محبت ک ...

نه نمیخره الان یه مدته میگم لب تاپ میخام به روی 

مبارکش نمیاره

هر مردی محبتشو یه جور ابراز میکنه شما دقت کنین اگه دیدین شما مثلا گفتین دلم شیرینی میخاد یا یه لباس یا هرچی و آقاتون خرید خییلی بزرگش کنید بگین وای تو خییلی مهربونی و فلان اینطوری تشویق میشه باز من کامل نمیدوناخلاق همسرتونو نمیشه مرد محبت نداشته باشه