2821
2789
عنوان

اعدام

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 45 پست
یک دوجین آدم حتما کشته 😅

والا 😐

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب بسلامتی ب فنا رفتیم 😕

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

خب حتما تونستن رضایت در قبال دیه رو جلب کنن شاید خانواده مقتول به شرط دیه گذشت کردن

کلا میگم اینکه راسته یا دروغ مشخص نیس

اینطوری نباید کمک میکرد 

خصوصا الان که دستگاه های کپی کارت و اینا اومده

در عجبم واسه کسایی که با قاطعیت میگن گدل خوردی یا الکی گفته کاش برن یه سر اداره آگاهی ببینن چقدر اعدامی واسه دیه هست 

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

خب بسه دیگه خدا اجر کار منو میده اگر هم اون دروغ گفته سزا اونو میده تمام 

دیه فوق فوقش اگه مرد باشه توی ماه حرام باشه یک میلیارد و ششصد

منظور اون دیه قانونی نیس. 

بعضی خانواده ها پول زیادی میگیرن میبخشن

برای یکی از اقوام ده میلیارد راضی بودن بدن ولی طرف مقابل رضایت نداد

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز