2777
2789
عنوان

اعدام

583 بازدید | 45 پست

ها ی پسری اومد مغازم مدارک گذاشت رو میزم برادرش حکم اعدام داره سر قتل ناموسی کارتخوان داشت گفت سه میلیارد دیه جمع شده بقیش از مردم دارم کمک میگیرم منم براش ی مبلغ کمی کشیدم بنظرتون چیزی میشه هک چیزی 😑

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

گول خوردی عزیزم

خب دیگ تو اون کارتم پول نمیریزم ☹️

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چنده مگه دیه؟!

والا گفت چهار میلیارد 

خب حالا بیاید منو بخورید من گفتم صدقه باشه دیگ کارتم خالی میکنم شما انگار منو قاتل دیدید 😂

ن دیگه تو کار خیر شرکت کردی باهاش 

کسی ک بخواد کلاه برداری کنه کارتخوان ک نمیبره با خودش 

گیریم ک کلاه برداری کرده باشه و اون مبلغو برداره برا خودش تو ب نیتت اون پولو دادی 

2790
2778
2791
2779
2792