2777
2789
عنوان

اعدام

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 45 پست

اولا که؛ احتمالا اینا دستگاه هایی هستن که کارت رو کپی میکنن و احتمالا شما رمز رو هم بهشون گفتین نه؟

دوما؛ قاتل ناموسی باید ده بار اعدام بشه نه یه بار:| البته اگه معنیش همونی باشه که من فکر میکنم... مثلا اون دختره که باباش کشتش و اینا

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بسه دیگه خدا اجر کار منو میده اگر هم اون دروغ گفته سزا اونو میده تمام

اره عزیزم

خدا خیرت بده 

شاید راست بگه 

خدا از نیت تو خبر داره

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

اولا که؛ احتمالا اینا دستگاه هایی هستن که کارت رو کپی میکنن و احتمالا شما رمز رو هم بهشون گفتین نه؟د ...

ن بابا چی رمز دوم چتونه کارت کشیدم فقط اونم ندید چیزی تمام شد رفت اصلا تو کارت پول نمیریزم این کارت که دستمه 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

اره عزیزمخدا خیرت بده شاید راست بگه خدا از نیت تو خبر داره

والا دیگ نمیتونم خودم بکشم که سرزنش میکنن فدات شم ممنون 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

خودتون کارت کشیدیدیا کارت و دادید خودش کشید ؟

خودم کشیدم 

خب عزیزم قتل ناموسی یعنی یه زن بیگناه رو کشته. 

بچه ها منظورشون اینه که صدقه هم میدین به کسی که نیازمند تره بدین

شایدم البته مردی که به ناموسشون نظر بد داشته کشته

واین که با کارتخوان نمیشه هک کرد ولی خب دیگه تو اون حساب پول نریز محض احتیاط

خب عزیزم قتل ناموسی یعنی یه زن بیگناه رو کشته. بچه ها منظورشون اینه که صدقه هم میدین به کسی که نیازم ...

بابا دفاع از ناموس بوده 

ن بابا چی رمز دوم چتونه کارت کشیدم فقط اونم ندید چیزی تمام شد رفت اصلا تو کارت پول نمیریزم این کارت ...

عزیزم بهش فکر نکن اصلا شما به نیت خیر کمک کردی یه بار من به یه بنده خدایی کمک کردم گفته بود بچم مریضه چند روز بعد یادش نبود بهش پول دادم‌ الکی گفت خانومم بیمارستانه و ... همکارام گفتن این کلا همین شگردشه و من گفتم انشالله که دروغ گفته و خانومش و بچش،سالمن حالا به هر دلیلی با اون ترحم طلبی خواسته پول بگیره و من به نیت خیر دادم اصلا پشیمونم نیستم خدا به زندگیت برکت بده 

خدا. رحم کنه شما دیگه چه موجوداتی هستید حالا خوبه شما خانواده مقتول نبودید میگم دفاع از ناموس کرده مجبور شده طرف بکشه نخواستم زیاد جزییات بگم من کمک کردم اصلا بزار هک کنه اشتباه کردم پرسیدم 

فکر کردم یه نوع از کارتخوانه😂

نه منظور کارتخوان های تقلبی هست که زیاد شده 

و واقعا قابل پیگیری نیست یا دردسر زیاد داره

حتی میگن وقتی یه مغازه یا کسب و کار معتبر هم می ری همیشه مطمئن شو جلو چشم خودت کارت می کشن و نه اون پشت

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
عزیزم بهش فکر نکن اصلا شما به نیت خیر کمک کردی یه بار من به یه بنده خدایی کمک کردم گفته بود بچم مریض ...

منم همین میگم قصد من خیر بود انشاالله خدا خودش حگم کمه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز