2777
2789

کسی هست اینجا غذاهای هفته شو آخرهفته درست کنه، یا مثلا نیمه آماده و اینها؟

دوست دارم یه همچین برنامه ای بچینم که در طول هفته زیاد وقت سر آشپزی نگذارم. پنج شنبه رو بذارم برای خرید و آشپزی و برنامه ریزی غذای کل هفته. که مثلا هر وعده غذا دیگه نهایت نیم ساعت ازم زمان بگیره.

خیلیارو دیدم این مدلی هستند. کسی هست اینجا؟ از تجربه تون میگید؟ چطور این کارو میکنید؟ چیارو کامل درست میکنید چی نیمه آماده؟

به زودی من

یادمه یکی بود تو اینستا اینجور چیزا رو یاد میداد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
به زودی منیادمه یکی بود تو اینستا اینجور چیزا رو یاد میداد

هدا فیت نبود احیانا؟

اگر یادته پیجش رو بهم معرفی کن.

هدا قبلا زیاد می‌گذاشتید سبک آشپزی ش، ولی پاک کرد پیجشو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من جرئت نمیکنم

شنیدم غذاهای فریزری رو‌ اگه طولانی مدت استفاده کنیم،دور از جون سرطان زا اند

سعی میکنم همون روز یا نهایتا شب قبلش آماده کنم.

برنج سفید رو‌هم که همیشه همون روز درست میکنم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
هدا فیت نبود احیانا؟اگر یادته پیجش رو بهم معرفی کن.هدا قبلا زیاد می‌گذاشتید سبک آشپزی ش، ولی پاک کرد ...

ندارم اینستا دیگه

یادمه پک درست میکرد

پک فریزی مثلا مواد اولیه سوپ خورد شده آماده طبخ 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
والا من جرئت نمیکنمشنیدم غذاهای فریزری رو‌ اگه طولانی مدت استفاده کنیم،دور از جون سرطان زا اندسعی می ...

دیگه باید تو هر برهه ای بهینه ترین حالت رو انتخاب کنیم. من الان سرم شلوغه، غذای نیمه آماده و فریزری بهتر از مدام فست فود و غذای بیرون خوردن هست برامون.

دیگه باید تو هر برهه ای بهینه ترین حالت رو انتخاب کنیم. من الان سرم شلوغه، غذای نیمه آماده و فریزری ...

آره گاهی واقعا لازمه

ولی بهتره طولانی مدت این کار رو انجام ندین

ایشالا موفق و‌سلامت باشی عزیزم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕