2777
2789

بیست روزه که عشقمو بهترین رفیق زندگیمو ناجی روزای سختم رو از دست دادم 

چند روزه که دیگه حتی گریه هم نمیکنم فقط ساعت ها به این فکر میکنم که آیا اون الان جاش راحته؟چون تصادف کرده بود دو ماه توی رخت خواب بود قطع نخاع شده بود خیلی زجر کشید تا بره پیش خدا💔😔

بچه ها همش میگن اون تناسخ پیدا کرده رفته توی کالبد دیگه ولی من به معاد و زندگی پس از مرگ اعتقاد دارم چون دوست دارم کلی کار خیر کنم که بهش برسه و بعد از مرگم اونجا ملاقاتش کنم

چکار کنم شماها منو از این سردرگمی نجات بدید منم خواهرتون دارم روانی میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمتش کنه.

شک نکن اون دنیا و معاد هست براش قرآن و فاتحه بخون میاد بخوابت حتی .

چند سالش بود بنده خدا 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من گاهی استرس شدید میگیرم که بعد بهشت و جهنم خدا حوصله اش سر بره روح مارو هم نابود کنه واقعا قلبم می ...

نه عزیزم خدا خیلیییییی مهربونه در واقع این روح خداست که توی جسم ما دمیده شده

خدا رحمتش کنه.شک نکن اون دنیا و معاد هست براش قرآن و فاتحه بخون میاد بخوابت حتی .چند سالش بود بنده خ ...

ممنونم بله فاتحه میخونم هر روز

حدود ۴۰ 

از مادر پیرش نگهداری میکرد و ازدواج نکرد هیچوقت