2777
2789
عنوان

شما به زندگی بعد از مرگ اعتقاد دارید 🕊🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 41 پست
نه تصور انسان محدوده وگرنه نعمت های بهشتی تمومی نداره و انسان در بهشت هرمز خسته نمیشه که دلش مرگ بخو ...

نمی دونم امیدوارم استرس هام الکی باشه درسته ذهن ما محدوده

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نههههه میدونم هست من دارم بعدشو میگم مثلا وقتی جهنمیا پاک شدن و اومدن بهشت بعد خدا تا کی مارو میذاره ...

منم دقیقا به همین فکر‌میکنم میگم لااقل این دنیا میدونی کلی ماجرا و دردسر داره و هروز با روز قبلش فرق میکنه ولی بهشت یک‌چیز ثابت 

احتمالا تصورات ما محدوده نمیدونم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزم منم همسر اولم تو ۲۲ سالگی از دست دادم 

شک نکن همه  خیرات بهش میرسه و همه حرفایی ک راجع بهش میزنی رو میبینه و میشنوه

کتاب صوتی شنود رو گوش کن ک خود کسی ک رفت از اخرت برگشت بصورت ناشناس صحبت میکنه

کتاب سه دقیقه در اخرت عالیه 

اینارو بخون متوجه همچی میشی

شنود صوتی گوش کن

منم دقیقا به همین فکر‌میکنم میگم لااقل این دنیا میدونی کلی ماجرا و دردسر داره و هروز با روز قبلش فرق ...

این موضوع شاید به نظر فکر کردن بهش مسخره بیاد ولی باعث استرس و تپش شدید قلبم میشه

این موضوع شاید به نظر فکر کردن بهش مسخره بیاد ولی باعث استرس و تپش شدید قلبم میشه

ولی به نظرم مسخره نیست بارها پرسیدم .

من تپش قلب تمیگیرم ولی حس میکنم خدا چیز دیگه ای در نظر داره برامون نمیدونم شاید اینا همش تصورات ماست واسه چیزی که ازش هیچی نمیدونیم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ولی به نظرم مسخره نیست بارها پرسیدم .من تپش قلب تمیگیرم ولی حس میکنم خدا چیز دیگه ای در نظر داره برا ...

والا خود پیامبر گفته درباره خدا تفکر نکنید ما از کارای خدا سردر نمیاریم بذار بریم خودمون ببینیم چی برامون آماده کرده😂

والا خود پیامبر گفته درباره خدا تفکر نکنید ما از کارای خدا سردر نمیاریم بذار بریم خودمون ببینیم چی ب ...

اگر تفکر نکنیم پس چطور بشناسیم؟ 

آره تا وقتی نریم نمیفهمیم چخبره البته دور از جونت 

اگر تفکر نکنیم پس چطور بشناسیم؟ آره تا وقتی نریم نمیفهمیم چخبره البته دور از جونت

میگه خدا نامحدوده و ذهن شما محدود پس توانایی شناخت خدارو ندارید 

نمی دونم منم دیگه نمی خوام زیاد به اون دنیا فکر کنم

میگه خدا نامحدوده و ذهن شما محدود پس توانایی شناخت خدارو ندارید نمی دونم منم دیگه نمی خوام زیاد به ا ...

آها از اون لحاظ نه بهش فکر نکن فقط آدمو یا گیج میکنه یا پوچ