2777
2789
عنوان

آیا ماما یا پزشک تو سایت داریم

155 بازدید | 7 پست

تقریبا حدود دوازده روز پیش یه سقط شش هفته ای داشتم ،الان چهار روز هس خون ریزیم قطع شده ، یه رابطه کنترل نشده داشتم یعنی کاندوم پاره شده بود نیاز به خوردن قرص اورژانسی هس ، تو رو خدا راهنمایی کنید دارم سکته میکنم از استرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی کلینیک شاید باشه. ولی کی ج بدن خدا میدونه.

چرا اورژانسی نخوردی

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

سلام عزیزم

ماما هستم

نگران نباش..ماه اول بعد از سقط احتمال بارداری بسیار ضعیفه..قرص نخور.چوت تازه سقط کردی جدار رحمت ضعیفه..قرص ضعیفترش میکنه

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
سلام عزیزم ماما هستم نگران نباش..ماه اول بعد از سقط احتمال بارداری بسیار ضعیفه..قرص نخور.چوت تازه ...

سلام عزیزم ممنون از پاسخگویی شما ،با توکل به خدا و با راهنمایی شما نمیخورم، خودم دوست ندارم اصلا قرص بخورم ولی فکر نکنم تو دوسه روز بعد از قطع خونریزی تخمک ی حاصل شده باشه ولی همچنان استرس رو هم دارم

سلام عزیزم ماما هستم نگران نباش..ماه اول بعد از سقط احتمال بارداری بسیار ضعیفه..قرص نخور.چوت تازه ...

عزیزم یسوال داشتم من تنبلی تخمدان دارم خودم پریودمیشم هرماه ازهورمدنم نرماله توسونوکیستهای ریزداشتم که دکترگفت تنبلی داری البته قبلانداشتم 

بعدکه 4ماه ورزش کردم هرروزدوباره رفتمسونوشدم بازمکیستهای ریزبودن ولی فولیکول 18داشتم اونم دوتا

این فولیکولاروز13بودمنسیکلم 32ردزس بنظرشماتاچه روزی ازادمیشه حدودی وتاکی بایدنزدیکی کنم برابارداری؟؟ممنون میشم جواب بدی

بعدش  من که تنیلی دارم ولی خودمپریودمیشم لازمه برای درمان اون کیستهای ریزاقدامی کنم یانه؟؟اخه بخاطرفیبروکیستیک بودنسینم نمیتونم قرصهای هورمونی مصرف کنم ازطرفیم میترسم تنبلیم کمکم شدیدبشه

ممنون 

وخدایی که بشدت کافیست