2777
2789
عنوان

متاهلم ولی تنهام 😔 خیلی تنها

842 بازدید | 60 پست

یه زندگی مزخرفی دارم که نگم 

خسته ام 😔 خسته از اینجور دووم آوردن ، اگه قوی بودن اینه من نمیخوام قوی باشم 😔 هیچوقت کسی ناز منو نکشید هیچوقت کسی بهم محبت نکرد از همون بچگی تنها بودم ، پدر و مادرم هیچوقت نشد جوری رفتار کنن که بفهمم براشون مهمم ، تو خونه پدریم بی مهری دیدم تو خونه شوهرم صد برابر بیشتر ، اگه همخونه داشتم حداقل دو کلمه باهاش حرف میزدم ولی با شوهرم هیچ حرفی نمیزنم ، صبح تا شب شب تا صبح سرکاره وقتی میاد یه لقمه نون میخوره میره می‌خوابه ، گناه من چیه که نه مسافرت میرم نه گردش نه تفریح ، فک و فامیل هم یه مدت اومدن دیدن ما نمیریم اونام قطع رابطه کردن ، از خودم شوهرم زندگیم خانوادم از همه متنفرم 💔 نزدیک پریودمه تمام بدنم درد میکنه ، با این وجود باید به خونه برسم به زندگی برسم مثل خدمتکار هستم ، هیچکس نمیگه دردت چیه ، هیچوقت نشد واسه یکی ناز کنم نازمو بخره ، آرایش کردن یادم رفته چون کسی رو ندارم براش آرایش کنم اونم برام ذوق کنه ازم تعریف کنه امیدم به زندگی بیشتر بشه ، تمام لباسایی که یه مدت با ذوق خریدم همشون داخل کمد پوسیدن چون کسی رو ندارم براش بپوشم ، ما روز زن و روز مرد و تولد نداریم 😔 دلم میخواست کسی رو داشتم که براش کادو میخریدم براش همه کار میکردم باهاش میخندیدم ، تا خواستم مشکلمو به خانوادم بگم سریع یه بحثی انداختن که خفه خون بگیرم ، خیلی سخته خیلی 😔 نه توان موندن دارم نه پای رفتن 

دلم میخواد برم یه جایی که هیچکس نباشه تک و تنها زندگی کنم 😔 روح و روانم مُرده داغونم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آاااخ که چقدر حرفات درد داشتمیگن حیف از زنی که یک عمر در کنار مرد اشتباهی زندگی میکنهقلبم به درد اوم ...

شما هم متاهل و تنهایی؟

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
سعی کن با شوهرت روزای تعطیل صحبت کنی خب ،اون حتما بهت اهمیت میده و نازتو خریداره

روزای تعطیل هم سرکاره 

یه بار بهش گفتم خب تو تعطیلات نرو برگشت گفت بمونم خونه چیکا کنم 

منم دیگه خفه شدم 

یعنی نمی‌فهمه منم اینجا آدمم 

روزای تعطیل هم سرکاره یه بار بهش گفتم خب تو تعطیلات نرو برگشت گفت بمونم خونه چیکا کنم منم دیگه خفه ش ...

پشمام ریخت 

خب سنتی ازدواج کردید؟

چند سالتونه که حوصله تو رو انگار نداره؟

آاااخ که چقدر حرفات درد داشتمیگن حیف از زنی که یک عمر در کنار مرد اشتباهی زندگی میکنهقلبم به درد اوم ...

میگن کسی که درد کشیده میفهمه اونی که درد میکشه حالش چطوریه 😔

من خیلی وقته مُردم 😔 فقط حواسم نیست 

ده سالآره هشت سالشه ناخواسته بود

از اولشم همینجوری بود شوهرت ‍؟

شاید دچار یکنواختی و روزمرگی شدید 

نمیتونی یه تغییراتی ایجاد کنی . خودت پیشنهاد بده برین بیرون بعضی مردا اصلا سلیقه خوش گذرونی ندارن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
از اولشم همینجوری بود شوهرت ‍؟شاید دچار یکنواختی و روزمرگی شدید نمیتونی یه تغییراتی ایجاد کنی . خودت ...

نه از اول اینجوری بود 

من خیلی تلاش کردم درست کنم ولی از یه جایی به بعد دیگه ول کردم 

تاوانش شد موهای سفیدم 

پشمام ریخت خب سنتی ازدواج کردید؟چند سالتونه که حوصله تو رو انگار نداره؟

آره سنتی بود 

۳۶ سالشه