cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5442 عنوان بچه ها این چشم خوب میشه🥲عکس 320 بازدید | 31 پست چند شبانه روز بیدار موندمکل مویرگای چشمم ترکیده اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/10/24 | 10:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5442 https://s8.uupload.ir/files/img_5717_6nc2.png اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5442 چه ترسناک شدی اسی😂😂 خودم وحشت کردم😂😭اومدم تو اینه خودمو ببینم سکته زدم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5442 چیکار کردی با خودت دختر؟ 😬اره خوب میشه... خیلی بیدار موندم خیلیییامیدوارماون یکی چشمم چند سال پیش انقد بیدار موندم یکیش قشنگ خون افتاده درست نمیشه میترسم اینم اینجوری بمونه😩🥲 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
elii_moh عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 304 خودم وحشت کردم😂😭اومدم تو اینه خودمو ببینم سکته زدم عکسشم یجوریه که ترسناکیش بیشتر میشه😂
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5442 عکسشم یجوریه که ترسناکیش بیشتر میشه😂 😂 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
کبوتر_های_وحشی عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2717 خیلی بیدار موندم خیلیییامیدوارماون یکی چشمم چند سال پیش انقد بیدار موندم یکیش قشنگ خون افتاده درست ن ... کمپرس سرد بذار یکم یا با اب سرد دوش بگیر بعد بخوابمنم خیلی بیدار می مونم منتهی اینجوری نشده احتمالا زیاد از گوشی واینا... استفاده میکنی
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5442 کمپرس سرد بذار یکم یا با اب سرد دوش بگیر بعد بخوابمنم خیلی بیدار می مونم منتهی اینجوری نشده احتمالا ... دیروز ۳۰ ساعت بود نخوابیده بودم بعدش فقط دوساعت خوابیدم دوباره چندین ساعت بیدار بودم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5442 چه مژه هاییریمل زدی یا خودشو اینجوریه نه ریمل نزدم شاید باورت نشه تاحالا ریمل نزدم فقط دوبار تو عمرم مدل سایه چشم موندم اونجا واسم ریمل زدن اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5442 ماشالا چه چشم و مژه های نازی مرسی عزیزم چشات قشنگ میبینن🥲♥️ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸