2777
2789
عنوان

همسرتون همکار خانم داره❓️

374 بازدید | 51 پست

قبول دارین بعضی شغلا خطرین؟

مثل یک نفر که تاپیک زده بود همسرش پرستاره

با شغلایی مثل کادر درمان وکیلا و استادا نباید ازدواج کرد

منم دیدم حتی خوباشون رعایت نمیکنن ناخوداگاه صمیمت پیش میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک لحظه میان و میرن صمیت که پیش نمیاد

خدا نکنه زنی گردن بیفته 

راننده ها هم میتونن اسیب ببینن

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

همسر من وکیله منشی خانوم داره . واقعا باید طرف آدم باشه . وگرنه زندگی رو هواس . خداروشکر ما تا الان مشکلی نداشتیم . خیلی وقتا موکل خانم میخواسته شروع کنه به لاس زدن و اینا ولی خب آدمه عاقل میفهمه که بخواد به طرف پا بده از پول خبری نیست بنابراین سعی میکنه زودتر پرونده رو تموم کنه تا به پولش برسه . ولی حرفه درستیه شغل وکالت و کادر درمان شغل های حساس و سختی هستن از بابت روابط

اره من برگردم عقب دقت میکنم ک شغل مردونه ای داشته باشه اصلا یک سری از دوستام شوهرشون محل کارش صرفا مردونس مثلا نظامی هستن اونا هیچ وقت دغدغه های منو نمیفهمن شوهرشون ۴۸ساعت با ی مشت مرد شیفته و تنها زن صمیمی زندگیش خانومشون هست.حالا شوهر من دو هزارتا دانشجو و همکار و کارمندو......