2777
2789
عنوان

همسرتون همکار خانم داره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 51 پست

من نامزدم دندون پزشکن و دستیار و منشی خانم داره 

ولی من مشکلی با این قضیه ندارم چون بهشون اعتماد دارم و به نظرم کسی که بخواد خیانت کنه تحت هر شرایطی میتونه انجام بده و ربط زیادی به محیط کار نداره

من اصلا حساسیت نشون نمیدم چون به هم اعتماد داریم و حد و حدود خودمونو تو ارتباط با جنس مخالف رعایت میکنیم

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من مهندس عمرانه

همه همکاراش آقاعن(شوهرم مهندس نظارته همه کارگرا که ساختمون میسازن آقاعن و این میرع کاراشونو نطارت و کنترل میکنه)

با حرفت موافقم

چه زن جه مرد تو محیطی یاشه که جنس مخالف باشه و مجبور باشه باهاش مکالمه داشته باشه به مرور صمیمیت ایجاد میشه

حتی اگه طرف متعهد و وفادار باشه و خیانت نکنه اما ممکنه بگو بخند بکنه

خیانت که فقط رابطه عاشقانع یا جن‌سی نیس

همین که با یه جنس مخالف به جز همسرت بگو بخند کنی یا گرم بگیری خیانته

وااا چه ربطی داره من همسرم محیط کارش همکار خانم داره ولی حد وحدود رو رعایت میکنه

خودمم کادر درمانم ولی اقایون با ذات خراب داریم اقایونی که به شدتتت اقا ومتین هم هستن داریم...به ذات عزیزم وگرنه هر مردی با صمیمیت نمیره...من اقایی رو میشناسم که هرروز خانمش از سرکار میاد با کلی زور وزحمت یکیو میزاره جاش میره استقبال خانمش چون شاید تا شب نتونه ببینتش...صمیمی هم هستیم باهم بگو بخند داریم شوخی داریم ولی نسبت به همسرش کاملا وفاداره و با همرفت و امد خانوداگی داریم خانمشم از این صمیمیت خبر داره

شوهر من مهندس عمرانههمه همکاراش آقاعن(شوهرم مهندس نظارته همه کارگرا که ساختمون میسازن آقاعن و این می ...

بگو بخند کردن اگه خارج از عرف و چارچوب نباشه بازم خیانت محسوب میشه؟

اره من برگردم عقب دقت میکنم ک شغل مردونه ای داشته باشه اصلا یک سری از دوستام شوهرشون محل کارش صرفا م ...

تو شغلهای مردونه هم خیانت هست

اما تو شغلهایی که گفتم دیگه طرف یوسف پیامبر هم باشه بالاخره پاش میلغره....

شوهر من مهندس عمرانههمه همکاراش آقاعن(شوهرم مهندس نظارته همه کارگرا که ساختمون میسازن آقاعن و این می ...

البته بعید می‌دونم بگو بخندی که سر کار پیش بیاد خیانت باشه.

این اتفاق با هر کسی حتی راننده تاکسی ممکنه پیش بیاد

خیانت یعنی همسرتو فراموش کنی و دور از چشمش کاری کنی یا حرفی بزنی که اگر بود نمیگفتی.

همون «اایزابل» هستم.

خب این به طرز فکر شما برمیگرده 

من گاها پیش مباد 24 ساعت حتی 48 ساعت سرکارم 

بنظرتون میشه با کسی که 48 ساعت میبینمش خشک رفتار کنم ...نه نمیشه واقعا شوهرمم در روز 12 ساعت سرکاره یعنی بیشتر از نیکه منو توروز ببینه همکاراشو میبینه ...نمیشه خشک بود واقعا پیش میاد شوخی وخنده

تو شغلهای مردونه هم خیانت هستاما تو شغلهایی که گفتم دیگه طرف یوسف پیامبر هم باشه بالاخره پاش میلغره. ...

ببین صرفا نیاز نیس حالا لغزشی رخ بده.مثلا وند هفته قبل هکسر من میگفت خانم فلانی صبح صبحونه نمیخورد براش لقمه گرفتم بخوره من اعصابم ی هفته نابود بود.حالا لزوما ک نباید خیانت رخ بده همین صمیمتا

پس با این اوصاف ۹۹ درصد شغلا خطرین ااااا🤕🤐بیشتر برمیگرده به ذات سالم یا ناسالم طرفوگرنه طرف شغلش ه ...

۹۹ درصد نیست

شغلهای اداری اینجوریه

بیشتر شغلهای آزاد مشکلی ندارن