2777
2789
ب خودت امید بده ...مثلا من ی وقتایی تو جمع دلم پر میشه گریم میگیره نفس عمیق میکشم یا تو دلم با خودم ...

خواهر کارم از امید دادن گذشته وقتی همه لنگ کارای درشتشون هستن ولی من درگیر ریزه کاری ام و نمیتونم به چیزای بزرگ فکر کنم هنوز دغدغه م اینه جایی رفتم چایی چجوری بردارمم یا چجوری غذا بخورم جلو کسی که قاشقم تموم نخوره ، حداقل نعوذ بالله سرطان بین مردم جاافتادست ولی تا یکی میبینم دستت می‌لرزه انگار خیلی چیز عجیبیه و زود می‌پرسه وای چرا میلرزی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پوستم تیره است دیگه همه سفید برفی بودن

هرچی سر آدم بیاد از اعتماد بنفس پایینه، استاندارد زیبایی تو تغییر بده عزیزم ، همه ی رنگ پوستا قشنگه،حداقل خودت خودتو دوس داشته باش

هرچی سر آدم بیاد از اعتماد بنفس پایینه، استاندارد زیبایی تو تغییر بده عزیزم ، همه ی رنگ پوستا قشنگه، ...

اعتماد بنفسم زیر صفره همین منو وارد استرس اضطراب و در نهایت به افسردگی کشوند حلا هم بیچارم کرده خدا هم که اصلا هوامو نداره یه چیز قشنگ بهم نداده تا بهش ببالم