2777
2789
عنوان

اینجا میگم که فقط یکم دلم خالی شه

731 بازدید | 58 پست

سلام خیلی عصبانیم و حالم بده فقط نمیدونم چیکار کنم 

پدر من بازنشسته هستش و ۱۸تومن حقوق میگیره که حدود شش تومن به قسط میره میمونه دوازده تومن که خرک خودشون و خونه میکنن بعد الان ۲۳ ماهه پول کم اوردن و میگن هیچی نداریم واسه زندگی واسه خرج خونه من اول گفتم بابا حتما میریزه تو حساب دیگه ذخیره میکنه وگرنه امکان نداره همچین چیزی رفتم پیامکاشو دیدم بعد دیدم یهو پول کم میشه بدون اینکه پیام بیاد مثلا میدیدم ۱۹ تومن خرید کردن ولی نسبت به موجودی قبلی یک تومن فرق میکنه گفتم بابا فقط برو پرینت بگیر فایده نداره و خودمو به خواهر کوچیکم شک کردم ولی هیچی نگفتم و قرمز شده بودم بعد من داشتم حساب میکردم دیدم خواهر کوچیکم اومد دید من دارم حسابارو چک میکنم یه جور استرس گرفت هی میومد حواس منو پرت کنه پرینت حساب اومد و مشخص شد خواهرم هی پول به حساب یکی از رفیقاش میریخته بعد میرفته خرج میکرده نمیتونم میزان عصبانیتم رو توصیف کنم 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدای من

بابات با این حقوق کم باید بیشتر حواسش باشه

خواهرت هم چقدر بی وجدانه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چند سالشه؟؟؟؟

۱۳

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
چقدر خودخواه هس این دختر

ببین بهش گفتم شرمندگی خانوادتو میبینی میخواستن واسه خرج زندگی برن پول قرض کنن رفته چندتا گردنبند و لوازم ارایش خریده 

خیلی مراقبش باش، این پول بوده و قابل جبران، مستعد خطرات بدتر از این هستش ، خیلی مراقبش باشین.دوستاشو ...

دقیقا گفتم دوستاتو ببینم همینجا کتکشون میزنم