2777
2789
عنوان

اینجا میگم که فقط یکم دلم خالی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 58 پست

به نظرم خطاش رو چشم پوشی کنین و برچسب دزد نزنین اگه تونستی ببرش پیش مشاور 

بچه ها مثل هم نیستن حتما نیاز هاش براورده نکردین که دزدی کرده ماهی دوتومن براش در نظر بگیرین بدین ببره خرج کنه وگرنه خدای نکرده یه جور دیگه دزدی میکنه با توهین و کتک و آبروش بردن ضربه بزرگی بهش میزنین که جبران ناپذیر میشه

بهترین دین انسانیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خیلی بهش فرصت دادم باهاش حرف زدم حقیقتا دیگ کشش ندارم الانم ورم معده دارم الان معدم ورم کرد بخا ...

مآ هم یکی داریم، خیلی پررو هستن..  داخل یه جمع ۹ نفری میگفت شما همه اممل هستین.. هیچی حالیتون نیست..    فقط میخواد بریز و بپاش کنه، کافه با دوستاش.. خجالت از محل زندگیش.... زندگی خوبیم دارناا..      تنبیه ش حتما بکن.. 

بگو تکرار کنی به مدیر و معلمت هم میگم.  چند سال دیگه حریفش نمیشی...   بخدا دیروز رفتم لوازم آرایشی بگیرم..  سه تا تیکه میخواستم شوهرمم میدونه زیاد اهل آرایش نیستم اما همون یکی دوتار مارک خوب میگیرم، کارتشو داده بود گفتم خیلی گرون در میومد خجالت کشیدم یکی ورداشتم...  الان بچه ها اصلا اهل همدلی نیستن خیلی خودخواه شدن

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
به نظرم خطاش رو چشم پوشی کنین و برچسب دزد نزنین اگه تونستی ببرش پیش مشاور بچه ها مثل هم نیستن حتما ن ...

غلط میکنن، آنقدر هر چی گفتن چشم گفتیم پر رو شدن بخدا..

پدرم به ما ماهانه می‌داد بچه گی تا زمان مجردی...     چند وقت یه بار میگفت بیار بشماریم قبلا نقد بود خب...    اگه مثلا میشد ۲۸۰ تومن بیست تومن باز میداد میگفت بشه رند ۳۰۰... اینطوری کنترل می‌کرد ببینه ما چقدر خرج میکنیم.. کی زیاد خرج کردیم. نکنه ولخرجی کنیم ..   ماهم به دلخوشی همون ۲۰ تومن آمار می‌دادیم.    نمیدونم کجا اشتباه کردیم بچه  ها سرخود شدن

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
ببین من اصلا نمیدونم چیکارش کنم خیلیییی گستاخه خیلیی بقران بهش میگم منم خیلی نیاز دارم شوهرمن دوبراب ...

تو هر خانواده ای یه نخاله پیدا میشه درکت میکنم ماهم ازشون داریم خدا کمکتون کنه

نه همش واسه خودش بوده اخه اون خرجی که این میخواد بکنه در توان خانوادم نیست ببین الان با همین خریداش ...

شاید باورت نشه ولی اگر پسر من یک روز این کار رو بکنه همینو میکنم براش نقطه رشد برای پول در آوردن می‌دونم چقدر متنفری از این وضعیت دیدن شرمندگی بابات حس خیلی بدی بهت داده ولی به خواهرت به چشم دزد نگاه نکن به چشم یه نوجوان نگاه کن که برای پوشش دادن لذت هاش یک راه حل پیدا کرده درسته این راه حل اشتباهه ولی با یه کم چکش کاری قابلیت رشد و شکوفایی رو میشه توش زیاد کرد 

ببین چند تا مفهوم باید به خواهرت منتقل بشه 

اولا همدلی همدلی یعنی احساست رو درک میکنم و کنارت هستم 

بچه باید بتونه احساس دیگران رو درک کنه یعنی براش مهم باشه اگر من این کار رو بکنم چقدر خانواده م اذیت میشن پس برای اینکه بتونه این مهارت رو به دست بیاره حتما با خودش باید همدلی بشه 

پس بهش بگو درک میکنم چون دوستات فلان برند از فلان رژ رو داشتن تو هم دوست داشتی که داشته باشی خیلی برات لذت بخش هست که این گردنبند رو بخری میفهمم ولی فلانی ما بر اساس نیاز مون خرید میکنیم نه دلخواه مون 

نیاز یعنی چیزایی که اگر نداشته باشیم به مشکل برمی‌خوریم 

هر چیزی که نیاز داشته باشیم می‌ره توی لیست خریدمون و واسش برنامه میریزیم که تهیه کنیم هر چند وقت یک بار هم برای خرید های دلخواه مون هزینه میکنیم 

حالا باید بهش مهارت همدلی رو یاد بدی ، به نظرت بابا وقتی نمیتونست برای خونه و خرید های ضروری هزینه کنه چه احساسی پیدا می‌کرد ؟ شرمنده میشد درسته ؟ 

به نظرت چی کار میشه کرد که این مسأله حل بشه ؟ 

بذار خودش راه حل بده

بعد از این کلمه ها استفاده کن :با این کار اعتماد کردن بهت سخت شد این کار حس بسیار بدی به دیگران میده مثل این میمونه که من بیام بدون اینکه از تو اجازه بگیرم وسایلت رو بردارم اگر یه روز بفهمی فلان وسیله محبوبت نیست چه احساسی پیدا می‌کنی ؟ اگر نیاز بهش داشته باشی و بخاطر اینکه نداریش مجبور بشی از معلمت عذرخواهی کنی چی؟ چه احساسی پیدا می‌کنی؟ الان بابا دقیقا همین احساس رو داره 

بعد هم از همین موقعیت میشه کک پول در آوردن رو انداخت به جونش پس مهارت دوم ایجاد ذهنیت اقتصادی و رشد مالیه 

کارکردن بچه ها توی دوره نوجوانی بسیار براشون جای رشد و شکوفایی ایجاد می‌کنه 

همین الانش محل درآمد هر دو تا پسر من مشخصه یه دفتر واسه یه پسرم زدیم دفتر دوم رو هم داریم تاسیس میکنیم از الان درآمد خودشون رو دارن ولی ما هرگز قرار نیست بهشون بگیم که این شغل و این محل درآمد حاصل آماده رو شما دارید بلکه از سن کم می‌فرستم شون کار کنن پسرم الان پنج سالش هم نشده ولی از ده سالگی دیگه کک پول در آوردن رو میندازم به جونش درآمدش هر چی هم باشه توش دخالتی نخواهم داشت فقط به مرور تصاعدی کردن پول رو بهش یاد میدم 

شما هم به خواهرت کمک کن هر چیزی که دوست داره یا توانمندیش داره رو بهش کمک کن بتونه ازش پول در بیاره مثلا میتونه تل یا دستبند درست کنه به دوستاش بفروشه به فامیل بفروشه کمکش کنین با کیفیت درست کنه که واقعا فعل خرید اتفاق بیفته یعنی اگر مثلا تل درست می‌کنه مهارت چسب زدن و اصولی درست کردن رو بهش یاد بدید تمیز بودن کار رو بهش یاد بدید کم کم بتونه پول در بیاره اگر نه کارهای سیستمی یادش بدید زبان موسیقی هر چی که بلده رو کمکش کنید ازش پول در بیاره الان بهترین موقعیته برای اینکه این رشد توش اتفاق بیفته 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مجموعا چقدر پول جا به جا کرده؟

چهار میلیون

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
شاید باورت نشه ولی اگر پسر من یک روز این کار رو بکنه همینو میکنم براش نقطه رشد برای پول در آوردن می‌ ...

میشه من با شما تو تلگرام صحبت کنم خیلی نیاز دارم درمورد مسئله کار هست

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
غلط میکنن، آنقدر هر چی گفتن چشم گفتیم پر رو شدن بخدا..پدرم به ما ماهانه می‌داد بچه گی تا زمان مجردی. ...

اره دقیقا چند وقت پیش هم از پول نقدا مامانم کم شد هم پول خودم هم خواهرم و ما چشم پوشی کردیم و کمی نصیحتش کردیم ولی اینبار تیشه به ریشه زده دیگ بخدا بابام شرمنده پول نون بود از کارت مامانم میکشید خجالت میکشید

میشه من با شما تو تلگرام صحبت کنم خیلی نیاز دارم درمورد مسئله کار هست

نه عزیزم تجربه خوبی از شماره دادن توی سایت ندارم ، سوالی داری همینجا بپرس بدونم جواب میدم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نه عزیزم تجربه خوبی از شماره دادن توی سایت ندارم ، سوالی داری همینجا بپرس بدونم جواب میدم

شماره ندین من ایدی میدم بهم پیام بدین اگر حرف نا مربوط زدم درجا بلاک کنید بخدا فقط درمورد کار کردن هست 

@Rose_sorati

این ایدی من تو تلگرام اگه مایل بودین پیام بدین 

و واقعا من درشرایطی نیستم بخوام کسیو سرکار بزارم یا اذیت کنم

شماره ندین من ایدی میدم بهم پیام بدین اگر حرف نا مربوط زدم درجا بلاک کنید بخدا فقط درمورد کار کردن ه ...

نه گلم این چه حرفیه می‌دونم حرف نامربوطی نمیزنی ولی من آدم درونگرایی هستم وقتی توی پلتفرم های دیگه ارتباط شکل بگیره مدلش میشه مدل دوستی و حق انتخاب من برای اینکه ارتباط بگیرم یا نه گرفته میشه ، من از سال ۹۴ عضو این سایتم تجربه بهم ثابت کرده از نی نی سایت برای خودم دوست پیدا نکنم 

نه گلم این چه حرفیه می‌دونم حرف نامربوطی نمیزنی ولی من آدم درونگرایی هستم وقتی توی پلتفرم های دیگه ا ...

اوکی مشکلی نیست ممنون از راهنماییتون