2777
2789
عنوان

اینجا میگم که فقط یکم دلم خالی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه ۱۳ سالکی خیلی خیلی زوده این کاراکسی نبوده بهش بگه کجا میره چی میخره؟

بعد فک کن یه روز اومد کلی لوازم ارایش خریده بود میگفت با دوستام شریکی خریدیم دست من باشه من بعدا پولشو بدم بهشون یا خوراکی براشون بخرم من باور نکردم 

امروزم که مشخص شد گفتم پول اون لوازم ارایشام خودش داده به ما دروغ گفته همونجا هم من دیدم دوستاش با من و من میگن من این دستم باشه اون دستم باشه که ما شک نکنیم

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
چند سالشه؟

۱۳

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
۱۳

سن بدیه بهش برچسب دزدی نزنید فقط که قشنگ ازش یه دزد می‌سازه ، بهش توضیح بدید که اگر پول بیشتری نیاز داره باید در موردش حرف بزنه و اگر واقعا نیاز بود میره توی لیست نیاز هاش و به مرور خریداری میشه اگر عجله داره می‌تونه خودش یه کاری راه بندازه مثلا تراریوم بسازه دستبند بسازه و بفروشه و... ، ولی قشنگ در بیارید واسه چی هزینه شده این پولا اگر واسه پسر  خرج کرده اوضاع خیلی ریشه ای شده و باید عمیق تر بررسی و حلش کرد 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

گفتنیارو کاربرا گفتن این چندسال دیگه کار دستتون میده معلومه سرنترسی داره از الان فکری بحالش کنین

ببین من اصلا نمیدونم چیکارش کنم خیلیییی گستاخه خیلیی بقران بهش میگم منم خیلی نیاز دارم شوهرمن دوبرابر بابا حقوق میگیره هفت ساله هزارتومن ازش کش نرفتم یا بخرم پیامشو حذف کنم یعنی هیچکدوممون مال کسی دیگ برنمیداریم نمیدونم این چرا اینطوریه 

چند سالشه؟

تازه ۸ سالشه.

رسما میخواد من بخوره، باز خوبه هم شوهرم، پدرشوهرم و مادرشوهرمم پشتمن، وگرنه من میزاشت دم در آشغالی ببرتم.

خدایی تمام تلاشم رو میکنم، بی سواد نیستم، کلی براش انرژی و وقت میزارم تا باهاش دوست باشم

سن بدیه بهش برچسب دزدی نزنید فقط که قشنگ ازش یه دزد می‌سازه ، بهش توضیح بدید که اگر پول بیشتری نیاز ...

نه همش واسه خودش بوده 

اخه اون خرجی که این میخواد بکنه در توان خانوادم نیست ببین الان با همین خریداش الان حساب بابا من ۱۹ هزاتومن داره 

بعد من امروز اصلا نمیخواستم برم خونه بابام یهو زدم به راه و رفتم بعد دیدم مامانم میگه حقوق بابات کم اومده از پولای من داریم خرج میکنیم میخواستیم زنگ بزنیم از شوهر تو قرض بگیریم که گفتم برم حسابارو ببینم و پرینت گرفتیم

ببین این اخه از مغازه دوری خرید نمیگرده دوتا خرید اینترنتی داشته یه مغازه لوازم ارایشی هم سر کوچه هس ...

عزمزمه برو همین مغاره سر کوچه،بگو دیگه به این بچه بدون بزرگتر جنس نده.  تنبیه ش هم کن اگر گوشی داره بگیر ازش،  بگو ادامه بدی آبرومو پیش دوستات و خونواده شون میبرم، خوب که سر زنشش کردی... یه چند روز سر سنگین باش

بعد با خودت ببرش بیرون باهاش حرف بزن، بگو من بلد نیستم از مد های جدید به منم یاد بده، دوست شو باهاش و نامحسوس از دوستاش دورش کن ...    شب ها بغلش کن باهاش فیلم ببین...  ولنتایین داخل جعبه جینگول مینگول و شکلات و خرس بگیر سورپرایزش کن.. الان جامعه خیلی خطرناک شده مراقبش باش

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
سن بدیه بهش برچسب دزدی نزنید فقط که قشنگ ازش یه دزد می‌سازه ، بهش توضیح بدید که اگر پول بیشتری نیاز ...

چقدر خوب گفتی. اسی من میدونم عصبانی هستی. حق داری. دلم میسوزه واسه باباتون... باباها خیلی گناه دارن. اما این کاربری حرف درستی زد...

عزمزمه برو همین مغاره سر کوچه،بگو دیگه به این بچه بدون بزرگتر جنس نده. تنبیه ش هم کن اگر گوشی داره ...

ببین خیلی بهش فرصت دادم باهاش حرف زدم حقیقتا دیگ کشش ندارم الانم ورم معده دارم الان معدم ورم کرد بخاطر استرسی که بهم وارد شد 

حواستو جمع کن دوباره تکرار نکنه. مامان بابات فهمیدن؟ طفلکا رو ساده گیر اورده

اره همونجا بودن