2777
2789
عنوان

در باب اتفاق پیش اومده اخیر

176 بازدید | 18 پست

تقریبا 45 درصد شهر لس آنجلس سوخت 

حالا سوال پیش میاد که خدا واسه اونا عذاب فرستاده؟ قطعا نمیشه جواب مشخصی داد 

ما قاضی نیستم که همچین اظهار نظر هایی داشته باشیم قاضی فقط خداست و ما از حکمتش بی خبریم ( من به عنوان کسی که از امریکا به خاطر سیاست هاش متنفرم از رفتار بعضی که خوشحالی میکنند معذرت میخوام)

البته از کنار یک موضوع دیگه هم نباید بگذریم بعضی ها که حرف از انسانیت میزنید وقتی بچه دوماهه تو غزه زنده زنده تو چادر سوخت شما رگ انسانیتت باد کرد؟ وقتی 50000 کودک تو غزه کشته شد شما ابراز ناراحتی کردی که الان دم از انسانیت میزنی؟ #‍ نه به انسانیت‍ گزینشی

ما قطعا نباید از اتفاق آمریکا خوشحال باشیم اصلا در مرام یک مسلمون و شیعه نیست که خوشحالی کنه اما این اتفاق یک درس قطعی به ما میده

آمریکایی که به قول خودش ابرقدرت جهان بود چرا نتونست آتش مهار کنه؟ مگه مجهز ترین سازمان آتش نشانی دنیا رو نداشت؟ چرا نتونست؟

و اینکه اگه این اتفاق در ایران افتاده بود الان ماها چه واکنشی داشتیم؟ جز این بود که خودمون تحقیر میکردیم؟

این اتفاق نشون میده که قدرت فقط خداست اگر اون بخواد میتونه کل دنیا رو اتیش بزنه و هیچکس هم هیچ کاری از دستش بر نیاد.

خواهش میکنم ازتون محترمانه نظر بدید که بتونیم صحبت کنیم منم تعلیق نشم

دقیقا اینایی که خودشونو روشعنفکر میدونن، با تیریپ باکلاسی دم از انسانیت و عزاداری برای لس آنجلس و هالیوود میزنن

ولی موقع کشتار اطفال غزه خفه خون مرگ گرفته بودن.

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آمریکا خودش اونجارو آتیش زده چون میخواسته یه شهر هوشمند با تکنولوژی پیشرفته بسازه ولی مالکین اون شهر که جزو پولدارا و بانفوذا هستند اجازه نمیدادن برای همینه کل مخازن آتش نشانی خالی از آب کرده بودن و هیچ اقدامی برای خاموشی آتیش نمیکنن

میگن جایی که سوخته از ال جی بی تی حمایت میکردن وفیلم هایی راجبش میساختن....زمان قوم لوط هم باآتش عذاب شدن حتما اینام باآتش عذاب میشن

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

از کجا میارید این حرفارو؟ انگاری با مقامات آمریکا تله پاتی دارین

از رو اتفاقاتی که قبلش افتاده مثلا بیمه دادن خسارت در صورت اتش سوزیو تو قرارداداش کنسل کرده قبل این اتفاق و خیلی چیزای دیگه 

میگن جایی که سوخته از ال جی بی تی حمایت میکردن وفیلم هایی راجبش میساختن....زمان قوم لوط هم باآتش عذا ...

عزیزم گفتم که ما نمیتونیم همچین نظراتی بدیم 

خواهش میکنم بس کنید

اینقدر به خودمون مغرور نشیم