2777
2789
عنوان

این چه بلایی بود سرم اومد 😭😭

276 بازدید | 10 پست

حالم خیلی بده 😭 هر بلایی خواست سرم آورد هزار تا بدی بهم کرد 😭😭 تهشم رفت ازذواج کرد 😭

الهی خدا جوابشو بده الهی روز خوش نبینه 😭💔 چرا اینکارو بامن کرد چرا 💔😭 خدایا من ازت یچیز خواستم 💔😭

یا امام رضا یا امام علی 😭💔 من از شما خواستم 😭💔 روز قیامت شکایتتون به خانوم فاطمه میکنم 😭😔😔

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی بهت میگم شاید الان متوجه نشی اما بعدا قول میدم خودتم بهش میرسی

دوست من ۹ سال با یکی دوست بود.. در ظاهرپسره میمرد براش اینجوری ک اون انگار بیشتر عاشق بود.. بعد ۹ سال،، خیانت کرد با همونم ازدواج کرد با یه دختر واقعا بی خانواده از حرص نمیگما جدی.. الان یک سال میگزره دوستم حالش بهتره اولاش خیلی شاکی بود از همه چی الان بعد ی سال گند کاریای دیگ پسررو ب گوشش رسوندن میگه بخدا خدا نجاتم داد من هی میگفتم خدا چرا اینکارو با من کرد اما الان میفهمم خدا نجاتم داد چون من میرفتم سر زندگی با بچه برمیگشتم.. واقعا همینه

خیلی سخت و دردناکه حق داری.. خدا خیلی قشنگ میچینه توام دلت اروم میگیره بلخره