خیلی ازشوهرم بدم میاد وقتی میبینم حتی اسم جاریمو میارم اوایل ک ما عقد کردیم خییییلی باهم صمیمی بودن قشنگ مثل زن و شوهر بودن بد از اینور جاریم کاری کرد منی ک با خانواده شوهرم خیلی اوکی بودم ب فوش و فوش کاری رسیدیم از شوهرم میخاستم ب خاطر فتنه های این زن طلاق بگیرم تااینکه دیگه ی شب از ته دلم جیغ میزدم میگفتم زن داداشت ج.ندس با هم رابطه دارید تو کوچشون جیغ میزدم زن داداشت زیرت خابیده ب همه میگم ک دیگه همون شد سلامم ب زور بهش میکرد مادرشوهرمم ب جاریم گفت خودشو جمع کنه حالا الان ی ساله درست شدن امشب ما ی زن رو تو ی سریال دیدیم نیلای تو شریت ذغال اخته پیش خانوادم بودیم گفتم این شکل جاریه منه بد هممون خندیدیم واقعأ خیلی شبیهشه بد شوهرم اروم ب من گفت بابا فلانی ینی جاریم از این خیلی خوشگلتره اعصابم ریخته ب هم باز دارن ب هم گرا میدن چرا بذش اومد ک ما زن داداششو شبیه این زنه کردیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)
‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
درموردش جلو شوهرت صحبت نکن ،حتی اسمش رو نیاز که کمرنگ بشه براش ،وقتی اسمشو میاری دوباره ممکنه بهش فکر کنه که همچین آدمی هست.حنی به شوخی و مسخره اسمش رو نیار