2777
2789
عنوان

خانمای باردار از حالتون بگید

103 بازدید | 17 پست

خودم ۵ هفته و ۱ روزم اما نمیدونم باید بگم هفته ۶ هستم یا هفته ۵ بین علما اختلافه 😅

خابالو شدم 

کمرم حالت گرفتگی داره 

و سینه درد 

شما چی ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۴هفتم.معده درد داره منو میکشه.پای سمت راستمم به حدی درد داره که انگاری خورد شده...وای کی بشم ۳۸هفته ...

الهی 

اره شنیدم خیلیا درد عضلات و عضلات پا دارن 

انشالله به سلامت میگذرونی این چند وقت هم 

نینیت دختره یا پسر 😍؟ 

راستی نمیدونی من چند هفته میشم ؟ تو برنامه های برداری زده ۵ هفته و ۱ روز (هفته ۶)

یعنی من برم دکتر باید بگم ۶ هستم ؟ یا پنج هستم

الهی اره شنیدم خیلیا درد عضلات و عضلات پا دارن انشالله به سلامت میگذرونی این چند وقت هم نینیت دختره ...

قربونت گلم همچنین نینیم دختره💓باید بگی پنج هفته و یک روز خودشونم میزنن تو برنامه اینطوری حساب میکنن فعلا هم دکتر نرو تا ۹هفته تا استرس نگیری.من ۹هفته رفتم

قربونت گلم همچنین نینیم دختره💓باید بگی پنج هفته و یک روز خودشونم میزنن تو برنامه اینطوری حساب میکنن ...

دختر خیلی جیگره🥺 البته پسر هم خیلی عشقه هرکدوم یجور دوست داشتنی هستن 

منم هنوز دکتر نرفتم ک سونو بنویسه 

ولی میخواستم هفته ۷ برم واسه سونو زوده بنظرتون ؟ طاقت ندارم این همه صبر کنم 🥺

فقط هم فولیک اسید ۱ میخورم 

هفته ای ۲ بار هم ویتامین d

جفتش عزیزه.منسر هم دارم حس میکنم از پسرم عزیزتر تو دنیا نیس🤣🤣بزار حداقل ۸برو که جنین وساک وضربان قلب مشخص باشه بهت استرس بیخودی ندن.آفرین فولیک و ویتامین دی رو ادامه بده.البته من یدوفولیک میخوردم

جفتش عزیزه.منسر هم دارم حس میکنم از پسرم عزیزتر تو دنیا نیس🤣🤣بزار حداقل ۸برو که جنین وساک وضربان ق ...

خدا براتون حفظشون کنه 🥰

خیلی حس عجیبیه من ک هنوز باورم نمیشه واقعا باردارم 

ممنون از راهنماییت❤️ ویتامین d باید روزانه مصرف شه ؟ 

چون ویتامین من 5000 هست واسه همین ۲ بار در هفته میخورم

خدا براتون حفظشون کنه 🥰خیلی حس عجیبیه من ک هنوز باورم نمیشه واقعا باردارم ممنون از راهنماییت❤️ ویتا ...

ممنون گلم انشالله نینی شما هم سالم وسلامت و تپل مپل بیاد بغلتون.حس فوق العاده ایه.دخترم تکون میخوره پسرم مدام میاد شکممو میبوسه یعنی روزی صد بار .کیف میکنم بخدا

والا من ویتامین دی پاییین پایین بود براهمین هرروز میخورم بهتره زنگ بزنی بپرسی از بهداشتی جایی

ممنون گلم انشالله نینی شما هم سالم وسلامت و تپل مپل بیاد بغلتون.حس فوق العاده ایه.دخترم تکون میخوره ...

ممنون گلم خیلی لطف کردی😘😘 ببخشید هی سوال میکنم 

اخه کسی از اطرافیان تحربش رو نداشته 

شما زیر نظر بهداشت هم هستید ؟ دقیقا چیکار میکنن ؟ مفید هست ؟ میخواستم برم مرکز بهداشت ولی دو دل بودم ک اصلا به درد میخوره یا نه