منم از فردا میخام رژیم و شروع کنم،انشاالله که بتونم ادامه بدم،اخه چن بار تصمیم گرفتم چن روزی رژیم بودم بازم شکستم،البته من دوماه پیش رژیم دو هفته ای بدون نون و برنج گرفتم ۵ کیلو کم کردم،دلم میخاد بازم ۵ کیلو کم کنم😔
وزنی که توی دوهفته کم کردم برنگشت،ولی بعد اون رژیم ۳ روزه سیب زمینی و ماست گرفتم ۳ کیلو کم کردم این ۳ کیلو برگشت،الان هر چقدر میخورم وزنم روی اون رژیم دوهفته که گرفتم جواب داد استپ کرده،صبحونه ۲ تا تخم مرغ آبپز یا سیب زمینی آبپز،ناهار سینه مرغ آبپز یا کبابی،شام مثلا یا تخم مرغ یا میوه
ارهکالری شماری خیلی خوبه ادم همه چی میتونه بخوره ولی به اندازه حالا من پنجشنبه ها بهخودم جایزه میدم واونروز که میریم خونه مامانم ازادانه هرچی بخام میخورم
بعدازکرونا ورزشو گزاشتم کنار زانوهام درد میکردارهکالری شماری خیلی خوبه ادم همه چی میتونه بخوره ولی ...
منم روزی یه ساعت پیاده روی دارم،صدتا طناب میزنم بیشتر نمیتونم،از این حلقه های کمر روزی تقریبا ۵۰۰ تا میزنم،ولی با ورزش لاغر نمیشم بدنم به رژیم خوب جواب میده،چه خوب که روز آزاد دارین من اگه روز آزاد بخام داشته باشم دیگ از فرداش نمیتونم رژیم بگیرم،کلا علت شکستن رژیم من مامانمه،میرم خونشون میگه چه رژیمی الان جوان هستی باید بخوری وسوسه میشم،میخورم😁