2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از فردا میخام رژیم و شروع کنم،انشاالله که بتونم ادامه بدم،اخه چن بار تصمیم گرفتم چن روزی رژیم بودم بازم شکستم،البته من دوماه پیش رژیم دو هفته ای بدون نون و برنج گرفتم ۵ کیلو کم کردم،دلم میخاد بازم ۵ کیلو کم کنم😔

طعنی دیگه برنگشتپس چی بیشتر میخوردی که سیر میشدی

وزنی که توی دوهفته کم کردم برنگشت،ولی بعد اون رژیم ۳ روزه سیب زمینی و ماست گرفتم ۳ کیلو کم کردم این ۳ کیلو برگشت،الان هر چقدر میخورم وزنم روی اون رژیم دوهفته که گرفتم جواب داد استپ کرده،صبحونه ۲ تا تخم مرغ آبپز یا سیب زمینی آبپز،ناهار سینه مرغ آبپز یا کبابی،شام مثلا یا تخم مرغ یا میوه

چای آزاد بود بله بدون قند،میوه هم اکثر سیب و پرتقال و نارنگی بود مثلا پرتقال باید نصفشو میخوردی

من الان یک ماهه که کالری شماری میکنم فکر کنم ۳ کیلو اینا کم کردم همه چی میخورم ولی خیلی کم روزی ۱۳۰۰ کالری

من الان یک ماهه که کالری شماری میکنم فکر کنم ۳ کیلو اینا کم کردم همه چی میخورم ولی خیلی کم روزی ۱۳۰۰ ...

اینجوری خیلی بهتره منم از فردا میخام کالری شماری کنم،چون اصولی و بدون اذیت وزن کم میشه،ولی رژیم های سخت درسته زود وزن کم میشه ولی سخته

شما ورزش هم میکنید؟

بعدازکرونا ورزشو گزاشتم کنار زانوهام درد میکرد

اره‌کالری شماری خیلی خوبه ادم همه چی میتونه بخوره ولی به اندازه حالا من پنجشنبه ها به‌خودم جایزه میدم واونروز که میریم خونه مامانم ازادانه هرچی بخام میخورم

بعدازکرونا ورزشو گزاشتم کنار زانوهام درد میکرداره‌کالری شماری خیلی خوبه ادم همه چی میتونه بخوره ولی ...

منم روزی یه ساعت پیاده روی دارم،صدتا طناب میزنم بیشتر نمیتونم،از این حلقه های کمر روزی تقریبا ۵۰۰ تا میزنم،ولی با ورزش لاغر نمیشم بدنم به رژیم خوب جواب میده،چه خوب که روز آزاد دارین من اگه روز آزاد بخام داشته باشم دیگ از فرداش نمیتونم رژیم بگیرم،کلا علت شکستن رژیم من مامانمه،میرم خونشون میگه چه رژیمی الان جوان هستی باید بخوری وسوسه میشم،میخورم😁

منم روزی یه ساعت پیاده روی دارم،صدتا طناب میزنم بیشتر نمیتونم،از این حلقه های کمر روزی تقریبا ۵۰۰ تا ...

تو رزیم به حرف مامانها ومامان بزرگا نباید گوشکنی 

ولی اون روز ازاد ادمو امیدوار نگه میداره من میگم پنجشنبه که بیاد راحت میشم

تو رزیم به حرف مامانها ومامان بزرگا نباید گوشکنی ولی اون روز ازاد ادمو امیدوار نگه میداره من میگم پن ...

امیدوارم منم بتونم از فردا شروع کنم و ادامه بدم،من چن سال پیش هم رژیم گرفتم چن بار و خوب وزن کم کردم ولی اینبار یکم ارادم سست شده