2777
2789
عنوان

کمک میخام

91 بازدید | 24 پست

هم دلم میخاد با دوستام باشم هم نمیخام 

هم میخام تو جمع باشم هم نمیخام 

میخام موقر متین و سنجیده رفتار کنم اما گند میزنم 

زود احساس راحتی میکنم با اونایی ک زیاد میگن و میخنده نه با همه 

احساس میکنم همه مثل خودمن ولی نیستن 

نمیتونم جلوی زبونم و بگیرم و همه چی و میریزم بیرون و از این عادت بدم میاد 

با دوستام درد و دل میکنم بعد پشیمون میشم 

چون دورم خلوت و شب و روز تنهام همین ک چند ماه یک بار میبینمشون احساساتم و میزیزم بیرون 

ولی از طرفی از اینکه همیشه من میزبانم و این حس که فقط بودنشون و میخام و بهشون القا کردم پشیمونم 

گاهی حس میکنم اونقدر خراب کاری کردم و خودم و بد معرفی کردم برای جبران همه ی اینا باید از این شهر کوچ کنم برم یک شهر دیگه که کسی من و نشناسه  از نو شروع کنم 🫠

شدم اون آدمی که طرف میگه بذار دعوتش نکنم 

بذار حسابش نکنم این که ناراحت نمیشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بزور هم میگذره

با دوستام زفتم بیرون در حالی ک همیشه دعوتشون میکنم 

یا میزبانم 

بعد فهمیدم با همدیگه می‌رن بیرون میرن خرید میرن مهمونی 

بدون اینکه به من بکن تصمیم گرفتم دیکه بهشون محل ندم یا محل بدم هم رو اصول محل بدم 

با دوستام زفتم بیرون در حالی ک همیشه دعوتشون میکنم یا میزبانم بعد فهمیدم با همدیگه می‌رن بیرون میرن ...

خوبه من کلا محل نمیدم، میرم مهمونی جواب سلامم هم نمیدن انگار باباشون رو کشتم درصورتی که خیلیم مهربونم بی خود و بی جهت

خوبه من کلا محل نمیدم، میرم مهمونی جواب سلامم هم نمیدن انگار باباشون رو کشتم درصورتی که خیلیم مهربون ...

من که جایی نمیرم انتظار داشتم دوستام به فکرم باشن وقتی شرایط من و میذونن اینکه تنهام 

کسی و تو این شهر ندارم دیدم بابا مردم خیلی زرنگ شدن 

به دوستم برای ی کاری پیام دادم بیا اومد 

کرایه تاکسیش و ازم گرفت😂😂😂😂😂

بعد من چند ملیون چند ملیون پول شامی و میذم که سر میزش بهم ریدن 

ولی برای من شام کات بود 

من که جایی نمیرم انتظار داشتم دوستام به فکرم باشن وقتی شرایط من و میذونن اینکه تنهام کسی و تو این شه ...

ما ساده هستیم در واقع مشکل اینه که کسی رو نداریم وقت باهاشون بگدرونیم منظورم آدمشه هاا، بخاطر همیت

ما ساده هستیم در واقع مشکل اینه که کسی رو نداریم وقت باهاشون بگدرونیم منظورم آدمشه هاا، بخاطر همیت

کاش هیچ وقت نمیگفتم تنهام 

کاش نمیگفتم فامیل همسر نمیان نمیرن 

احساس میکنم اونا همین ک میان آلپ میشن سرم هم منت میذارن 

کاش جلوی دهنم و بکیرم 

اینایی مه من میشناسم نمیذارن برای خودشون مشکلی پیش بیاد مفت خورن

احساس میکنم خیلی دیر به خودت اومدی،باید همین که یه رفتار سردی داشتن یا یه کاری ک در حق تو درست نبوده انجام دادن بهشون بگی یه حوری نشون بدی ک خودشونو جمع کنن فکر نکنن تو متوجه نمیشی،تجربه ثابت کرده

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

احساس میکنم خیلی دیر به خودت اومدی،باید همین که یه رفتار سردی داشتن یا یه کاری ک در حق تو درست نبوده ...

خب باید چکار میکردم 

مشکل این که من نمی‌دونم چکار کنم 

و گرنه من خودم هم به بقیه میکم باید ی کاری میکردی باید یک چیزی میکفتی ولی خودم در اون موقعیت بلد نیستم چیزی بگم