2777
2789
عنوان

کمک میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 24 پست
احساس میکنم خیلی دیر به خودت اومدی،باید همین که یه رفتار سردی داشتن یا یه کاری ک در حق تو درست نبوده ...

امن با فامیل همسر سر همین چیزا قطع ارتباط کردم 

اونا هم پیگیر نبودن 

بعد با خودم میگم با اینا هم قطع ارتباط کنم 

آخرش چی میشه 

خودم میمونم و خودم مث همیشه 

خب باید چکار میکردم مشکل این که من نمی‌دونم چکار کنم و گرنه من خودم هم به بقیه میکم باید ی کاری میکر ...

محدوده خودتو باهاشون حفظ کن تا یجا فقط صمیمی باش قبل حرف زدن اول تجزیه کن ببین به نفعته یا نه

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکی بگو که با فلانی این رفتیم و اینا

من خیلی خراب کاری کردم 

مشکل این که من خیلی خیلی خیلی تنهام صبح تا شب شب تا صبح خودمم و بچه ها 

نیاز به حرف زدن تفریح مهمونی رفتن و زندگی دارم 

اما ….

دوستایی ک همیشه خودشون و دعوت میکنن

من تا حالا خونه اشون و ندیدم 

هیج وقت نگفتن بیا 

بعد که فهمیدم همدیگه رو دعوت میکنن 

بعد من پول شام اینا رو میدم بدون اینکه هیچ وقت تو جمعشون باشم 

قلبم شکست 

من خیلی خراب کاری کردم مشکل این که من خیلی خیلی خیلی تنهام صبح تا شب شب تا صبح خودمم و بچه ها نیاز ب ...

هروقت خواستن ببان یا برن کافه ای جایی نرو بگو بچم اذیتم میکنه یا هر بهونع ای بیار که ازشون فاصله بگیری

امن با فامیل همسر سر همین چیزا قطع ارتباط کردم اونا هم پیگیر نبودن بعد با خودم میگم با اینا هم قطع ا ...

اشکال نداره از تنهایی نترس هیچوقت ادما و دوستای واقعی پیدا نمیشن ک بشن هم بازم تا یه حدی هست،فقط کسایی رو دورت نگه دار که حس خوب میدن بهت و اینکه محبت کردی محبت کنن دعوت کردی دعوت کنن وقتی بودی اونام باشن،ادمای سمی رو حذف کن تا یه جایی میبینی فقط اندکی از ادما دورتن ولی از ده تا ادمه غیرواقعی بهترن

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

محدوده خودتو باهاشون حفظ کن تا یجا فقط صمیمی باش قبل حرف زدن اول تجزیه کن ببین به نفعته یا نه

اره جدیدا چیزی نمیگم جدیدا خیلی کارا نمیکنم 

اما خب تجربه شد 

دیکه نمیخام من میزبان باشم بذار همون موقع بیرون رفتن برای خرید برای هرچی هم و ببینیم 

بدون اینکه شام بدم 

بدون اینکه میزبان باشم بدون اینکه تعارف بزنم 

مث خودشون 

ولی اونا پرروان 

شام میخان خوراکی میخان من نمیتونم 

اره جدیدا چیزی نمیگم جدیدا خیلی کارا نمیکنم اما خب تجربه شد دیکه نمیخام من میزبان باشم بذار همون موق ...

یبار با خنده بگو عزیزم شماهم مهمون کنی بد نیست یا یجوری متوجهش کنی مفت خوری بسته،والا خورده برده که از کسی نداری توام پرو باش

اشکال نداره از تنهایی نترس هیچوقت ادما و دوستای واقعی پیدا نمیشن ک بشن هم بازم تا یه حدی هست،فقط کسا ...

واقعا حرفات قشنگ بود 

وقتی مامانم میاد وقتی خواهرم هست به همه اینا میرسم اما امان از تنهایی فکر کن چند ماه جایی نرفتی کسی و ندیدی 

بعد یک دفعه یکی و میبینی 

و خودت و فدا میکنی تا باشه تا بهت مس خوب بده 

ولی دیگه تصمیمم و گرفتم آن شاالله که درس بگیرم 

واقعا حرفات قشنگ بود وقتی مامانم میاد وقتی خواهرم هست به همه اینا میرسم اما امان از تنهایی فکر کن چن ...

حرفام قشنگه چون حس تلخشو تجربه کردم خوشبختانه که چشمام باز بشه،خیلی خوبه که با مامان و خواهرت ارتباط داری ولی حس خوب فقط این نیست که با رفیقات بری گشت و گذار یا فلانو بهمان گاهی هم با بچهات برو بیرون قدم بزن با بچهات برو کافه رستوران همین بچها که محبتی ک به رفیات دادی رو به اونا بدی بزرگتر بشن تو ذهنشون میمونه وحالتو خوب میکنن کار واسه خوشحالیت انجام میدن، وقتی حس تنهایی کردی اهنگ پخش کن تو خونه تلویزیون بزن یه کانال سرگرم کننده اصلا یه جوری رفتار کن و سرگرم کن خودتو که این فکر تنهایی از سرت بپره،الان فکر میکنی اون دوستات مثلا خیلی خوشن،نه والا اونام چندوقت به تیپو تاپ هم میزنن یا حتی الانم بین خودشون چشمو هم چشمی دارن