elshan_jan مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 916 عنوان بیا اینجا دلت از هرچی پره بگو 84 بازدید | 13 پست بگو 1403/10/22 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_حناااااااااااا عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 2202 از خودم😞 اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰
zibaeihaiekoochak عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 1005 کاش سی چهل نفر ازم خرید کنن لباس بخرن بتونم داروهام رو بگیرم😥 ما یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه...سعادتمندانه نبود؛ اما جسورانه بود...
اختر_الملوک عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 5467 دلم از پدرم پره که هیییچ وقت نه برای بچه هاش پدری کرد نه برای زنش شوهریفقط مواد رو میشناخت و بخاطر لذت خودش همه ما رو نابود کردکاش بمیره هزارمین کاربری 😬😬😬
اولدوزز عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 571 از خودم از اینکه نمیتونم خودمو دوس داشته باشم از اینکه همه ش استرس دارم بهترین دین انسانیت
mahsa_75_h عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 6014 از خودم از روزای جوونیم ک ب بطالت و با افسردگی گذشتدلم پره از اینکه خدا ی عشق واقعی ک ب دردم بخوره سر راهم قرار نداداز اینکه افسردم حالم بدهاز همه چی دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
elshan_jan مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 916 دلم از پدرم پره که هیییچ وقت نه برای بچه هاش پدری کرد نه برای زنش شوهریفقط مواد رو میشناخت و بخاطر ... ایشالله درست میشه عشقم
غمگین__ عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 703 الان فقط میخام برم یه جایی کسی نباشه از ته دلم گریه کنمو داد بزنم.. کاربر جدید نیستم..
ehsandark_xtw عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7675 کاش کنکور نبود کاش به دردم مرحم میشدیکه شعله های آتشم فروکش می کرد💔 جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8033 میتونم یه سوال بپرسم ؟ اسی ببخشید💚💚یه اسپیکر دارم وایرلس داره ولی گوشیمو میذارم روش شارژ نمیشه کسی میدونه چرا ؟🥲 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
اختر_الملوک عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 5467 ایشالله درست میشه عشقم درست نمیشه دیگه زمان درست شدنش گذشته آرزوی مرگشو دارم هزارمین کاربری 😬😬😬
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12322 دوستم امشب قراربود اینجا کلی تدارک دیدمبنده خدا بابام چقدر خوشحال شدیهو گفت باعشقم میرم امشب نمیامدوستدارم بلند بلند گریه کنم چقدر منتظرش بودم❤️🩹😭😭😭 خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...