یه لحظه نتو روشن کردم دیدم خیلی خوب داره کار میکنه همه سایت هام آورد بالا
چیشد الان دقیقا؟
هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=
هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها
آره من یه یاعتی میشد از تایم بستم گذشته بود همچنان وصل بود
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
آره من یه یاعتی میشد از تایم بستم گذشته بود همچنان وصل بود
خیلی عجیبه
برعکس شما شوهرمن بهم زنگ زد گفت دیروز بسته ۱۵گیگی گرفته الان فقط تو وات بودم وکلش یهو رفت نتش درجا ...
وای عزیزم :(