2777
2789
عنوان

اونایی که ایرانسل دارن بیاین

97 بازدید | 14 پست

من شارژم کامل کامل تموم شد

نت هم نداشتم کلا مودم هم کلا وصل نیست به برق

یه لحظه نتو روشن کردم دیدم خیلی خوب داره کار میکنه همه سایت هام آورد بالا 

چیشد الان دقیقا؟

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

ب وای فای وصلی حتما 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

ب وای فای وصلی حتما

نه اصلا خاموشه وای فای گوشیم

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا خاموشه وای فای گوشیم

این غیر ممکن حتما بسته داری 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

منم چن شب پیش این اتفاق افتاد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منم چن شب پیش این اتفاق افتاد

چیزه خیلی عجیبه

این غیر ممکن حتما بسته داری

نه ندارم بابا

خوب مگه آزاد مصرف نمی‌شه؟

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

خوب مگه آزاد مصرف نمی‌شه؟

آخه هیچی ندارم مصرف شه

نه ندارم بابا

یه جایی کار میلنگه 

چیزه خیلی عجیبه

آره من یه یاعتی میشد از تایم بستم گذشته بود همچنان وصل بود

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه جایی کار میلنگه

بخدا 

آره من یه یاعتی میشد از تایم بستم گذشته بود همچنان وصل بود

خیلی عجیبه

برعکس شما شوهرمن بهم زنگ زد گفت دیروز بسته ۱۵گیگی گرفته الان فقط تو وات بودم وکلش یهو رفت  نتش درجا خالی شده

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
برعکس شما شوهرمن بهم زنگ زد گفت دیروز بسته ۱۵گیگی گرفته الان فقط تو وات بودم وکلش یهو رفت نتش درجا ...

وای عزیزم :(