2777
2789

سلام بچه ها پدرو مادرم خیلی بین بچه هاشون فرق میذارن

داداش بزرگمو بت کردن ساپورتش میکنن داداشم با اینکه ۴۵ سالشه همیشه خدا از مجردی تا متاهلی ک بچه هاش بزرگن بابام خرجشو میده. ما چارتا خواهریم و دوتا برادر بابام فقط پسر بزرگو دوس داره و حمایتش میکنه

بحدی فرق گذاشته خانوادمون ازهم پاشیده هیچکس با هیچکس خوب نیست رفت و امدامون کمه محبت بین بچه ها نیست با رفتارشون شدیم دشمن هم 

من فقط مجردم ازدواج نکردم بقیه رفتن  بابام خیلی اذیتم میکنه فقط برا کار کردن منو میخواد بد دهنه هرچی از دهنش درمیاد بهم میگه  ی ذره عطوفت تو وجودش نیست 

چیکار کنم بخدا خسته شدم از این زندگی

تا حالا شماهم اینچیزارو تجربه کردین؟؟بنظرتون تو اون دنیا جواب پس میدن اصلا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خانواده ی ما اصلا از این فرقا نبود 

ولی تو فامیل خیلی زیادن ک پسر بزرگه رو دوست دارن جالب که اصلا هم ب درد پدر مادر نمیخورن البته اینایی ک من دبدم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
ناراحت نشیا اما لعنت بر هر پدر مادری ک بین اولاد فرق میذاره ماهم رسما بخاطر این قضیه همه باهم دشمنشم

بخدا قسم اونقد اذیتم قرص اعصاب میخورم بحدی استرس و اضطراب تجربه کردم از دستشون دستام میلرزه  همیشه هم حق بجانب حرف میزنن انگار ما ادم نیستیم دل نداریم فقط احترام والدین واجبه پس ما بدبختا چی که جوونیمون حروم شد 

تو خانواده ی ما اصلا از این فرقا نبود ولی تو فامیل خیلی زیادن ک پسر بزرگه رو دوست دارن جالب که اصلا ...

دقیقا بقران داداش بزرگم بیکار بیعار یک ریال بدرد پدرو مادرم نمیخوره فقط تیغ میزنن اینام تا من اعتراض میکنم ابرومو میبرن سرکوبم میکنن ک تو ادم بدی هستی بد داداشتو میخواس و فلان خیلی دلم پره ازشون

بخدا قسم اونقد اذیتم قرص اعصاب میخورم بحدی استرس و اضطراب تجربه کردم از دستشون دستام میلرزه همیشه ه ...

ذره ذره حرفاهاتو درک میکنم و تجربه کردم خانواده خودم فرق میذارن خانواده همسرمم فرق میذارن روزی یمشت قرص اعصاب میخورم الهی خیر نبینن من نمیگذرم از هرکسی ک باهام جنگ روانی میکنه

کار کن بیرون خونه سرت ب کارت گرم شه بازم اذیتت کنه ینی ؟

یه مدت کار میکردم اصل موضوع اینه منم ازدواج کنم هیچی عوض نمیشه یا برم سرکار بابام کلا بنیان خونمون خراب کرده داداش بزرگم ادعای ریاست میکنه خودشو وارث بابام کرده چون بابام بهش گفته ارامش نداریم 

دقیقا بقران داداش بزرگم بیکار بیعار یک ریال بدرد پدرو مادرم نمیخوره فقط تیغ میزنن اینام تا من اعتراض ...

فامیل ماهم همه دار ندارشو میداد دست پسر بزرگه الان ۲سال افتاده تو رختخواب ختی پسره نرفت حالشو بپسره با این که تو یه ساختمون زندگی میکنن 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
ذره ذره حرفاهاتو درک میکنم و تجربه کردم خانواده خودم فرق میذارن خانواده همسرمم فرق میذارن روزی یمشت ...

اگه اخرتی باشه منم نمیگذزم ازشون چون جوانیم زیر سایشون حروم شد من ارزومه ازدواج کنم بچه دار شم بخدا باخودم میگم من مگه میتونم فرق بزارم بین بچه هام چرا پدرو مادرای قذیم انقد دلشون سیاهه  بابام عروساشو میپرسته ولی دختراش رو نه محبت میکنه بهشون نه شوهراشونو خودی میدونه فقط پسر بزرگش حتی پسر کوچیکش هم نه

فامیل ماهم همه دار ندارشو میداد دست پسر بزرگه الان ۲سال افتاده تو رختخواب ختی پسره نرفت حالشو بپسره ...

حقشونه بیفتن تو رختخواب چون به عدالت رفتار نکردن خداهم جوابشونو بده منم نمیگذزم