2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن پدرو مادر بین بچه ها😕😒

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 54 پست
فقط یه ازدواج درست داشته باش که اگر گیر یه آدم نفهم بیوفتی راه طلاقم نداری من ک طعم محبت مادر و پدرم ...

دقیقا چقدر زجر اوره من ۳۳ سالمه مجردم همه خواهرام میگن ازدواج کن خودتو خلاص کن برو ازون خونه ولی بقول شما ادم که نمیشه با ی انتخاب اشتباه دیگ بیفته تو چاه ازدواجای اللنم همش بدردنخورن ادم خوب نیست 

ما بچه ها وقتی باهم میایم خوب بشیم ولی پدرومادرمون نمیزارن کردنمون دشمن هم تفرقه میندازن

چرا پشت داداش کوچیکه درنمیایین؟ اعتراض کنید ؟؟؟ یا مثل من و خواهرم عادت کردین به تبعیض!!! بعد جالبه ...

بخدا بارها پشت داداش کوچیکم درومدیم گفتیم بهش تو فرق میزاری چرا بدرد اون نمیخوری چرا ب مشکلات ما اهمیت نمیدی بچه هات سیب زمینی پیازن سواشون کردی هزاربار گفتیم ولی سوگولیشون اونه اخرشم میشیم ادم بده و خواهر بده ک شما بدید و بد داداشتونو میخواین و برا همین مجردی چون دلت بده و فلان اینحرفارو تحویل ادم میدن ک ادم میترکه از این حجم نامردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چقدر زجر اوره من ۳۳ سالمه مجردم همه خواهرام میگن ازدواج کن خودتو خلاص کن برو ازون خونه ولی بقو ...

الان متوجه نیستن چند وقت دیگه ک همه سرگرم زندگیشون شدن کسی دورشون نیومد همون برادر بزرگم می‌چسبه به زن و بچش اون وقته ک مپشیمون میشن البته اگ نشینن تو فامیل بدگویی کنن

نه عزیزم فکر نکن ازدواج جوابشه بیای یکی عین پدرت بشه شوهرت و پدرتم پشتت نباشه چه کنی سعی کن برای خود ...

همیشه از بچگی روی پای خودم بودم درس خوندم دانشگاه رفتم بابام هیچوقت پشتم نبود خودم ی مدت کارکردم ولی کارخوب گیرم نمیاد ک دائمی باشه پول ندارم ک مستقل شم برم ازینجا وگرنه میرفتم مجبورم موندم 

همش میگم ی ازدواج خوب خدا بهم بده ارامش داشته باشم 

همیشه از بچگی روی پای خودم بودم درس خوندم دانشگاه رفتم بابام هیچوقت پشتم نبود خودم ی مدت کارکردم ولی ...

اره انشالله ک ی ازدواج خوب داشته باشی ادم درستش بیاد تو زندگیت دور زمونه بدی شده

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
بخدا بارها پشت داداش کوچیکم درومدیم گفتیم بهش تو فرق میزاری چرا بدرد اون نمیخوری چرا ب مشکلات ما اهم ...

دقیقا من اعتراض کنم میگن حسودی!

انقد دلم از دست بابام پره ک حدو اندازه نداره 

الان متوجه نیستن چند وقت دیگه ک همه سرگرم زندگیشون شدن کسی دورشون نیومد همون برادر بزرگم می‌چسبه به ...

مشکلی دوادکتری بیمارستانی باشه خودم میبرم اخرسرم کاسه کوزه ها سرم میشکنن 

همیشه خودم بردمشون دکتر داداشم ن پول داره نه اگ هم داشته باشه میاد پیششون بخدا من برم کسی نیست ی لیوان اب بده دستشون از داداشمم میترسن خیلی ک بگن برو ی دارو برام بگیر بابام عین ارباب رعیتی بارش اورده جرات ندارن بهش چیزی بگن

اره انشالله ک ی ازدواج خوب داشته باشی ادم درستش بیاد تو زندگیت دور زمونه بدی شده

ممنونم لطفا برام دعا کنید چون خیلی زجر کشیدم تمام عمرم تنهایی کشیدم هیچوقت کسی پشتم نبود 

دقیقا من اعتراض کنم میگن حسودی!انقد دلم از دست بابام پره ک حدو اندازه نداره

من ۳ تا عمو دارم همه عاشق زنو بچه هاشونن جز بابای من شده ی کابوس زندگی برامون از زمان جاهلیت مونده فقط جنس مذکر اونم بچه بزرگتر براش مهمه حتی هیچوقت از پیشرفت دخترا خوشحال نمیشه خواهرام ماشین و خونه بخرن شوهراشون اصلا خوشحال نمیشه حسودب میکنه میگ چرا پسر من نداره فکر کن چقد بابام ادم سمیه

مشکلی دوادکتری بیمارستانی باشه خودم میبرم اخرسرم کاسه کوزه ها سرم میشکنن همیشه خودم بردمشون دکتر داد ...

چه جالب انگار داداش و بابای منو میگی دقیقا ارباب رعیتی به بابام دستور میده 

جالبه بابام خونه براش خریده یه شب فقط خونه داداشم مونده بودن مامان و بابام داداشم داشت دق می‌کرد ژنگ زد به خواهرم ک بچم  ( بچه ۳۶ساله به زنش میگه🤣) داره برا بابامامان آشپزی میکنه .تن ماهی با کته داده بود اگ بدونی بابام بعدش چقد  عزت و احترام میزاشت .بعدم گفت من و مامانت خونه تو راحتیم حتی اگر یکسال هم باشیم 

والا من شهر دورم ولی دکتر بردنشون با من بوده ولی دستم نمک نداره

انشالله یه ازدواج خوب داشته باشی بعد بچسب به زندگیت ماهی یکبار بهشون سر بزن

من ۳ تا عمو دارم همه عاشق زنو بچه هاشونن جز بابای من شده ی کابوس زندگی برامون از زمان جاهلیت مونده ف ...

بابای من ما پیشرفت کنیم خوشحال میشه چون میخواد تو فامیلش کلاس بزاره ولی فقط داداشمو بچه میدونه دیگهههه 

چه جالب انگار داداش و بابای منو میگی دقیقا ارباب رعیتی به بابام دستور میده جالبه بابام خونه براش خری ...

دقیقا عین بابای من همدردیم از این لحاظ

حتی بچه های داداش بزرگم و زن داداشم کاملا این موضوعو میدونن از بابام سواستفاده میکنن پولاشو میبرن اما کافیه من یا مامانم بگیم پول میگ پول ندارم باهام نمیسازین شماها

باورکن دیگ زبانم قاصره از شاهکاراشون مامانمم ازون بدتره ولی مامانم یکم بهتره دخترارو دوس داره ولی بابام نه اصلا فقط پسرشو میپرسته جالبه هیچوقت نمیزه خونه داداشم میگ به دستم نمیره برم ی شام یا ناهار خونش همیشه ی طرفه اس رابطش بعد میشینه از پسرش تعریف میکنه اگ مردم پسرم جام هست خداروشکر بابام مال اموالی نداره خدا دیدش چیزی بهش نداد

بابای من ما پیشرفت کنیم خوشحال میشه چون میخواد تو فامیلش کلاس بزاره ولی فقط داداشمو بچه میدونه دیگهه ...

سوالم اینه بنظرت اون دنیا جواب پس میدن ؟؟چون من گفتم اون دنیا بابامو بخاطر این بنیان خانواده ک پاشونده  نمیبخشم همیشه فامیلامو رابطه هاشونو میبینم دق میکنم پسرعمم خواستگارم بود اونا جون میدادن بزاهمدیگ اونقد باهم خوب بودن بعد من فقط حسرت میخوردم از این رابطه ها همیشه مثل ی چیزی تو دلم گیر کرده ک چرا ما نباید باهم خوب باشیم