2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن پدرو مادر بین بچه ها😕😒

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 54 پست
دقیقا عین بابای من همدردیم از این لحاظحتی بچه های داداش بزرگم و زن داداشم کاملا این موضوعو میدونن از ...

کلی نوشته بودم برات بچم زد همه رو پاک کرد😁

ببین ۱۰۰ رو دیگه براشون نزار 

الان چون مجردی و از لحاظ مالی مستقل نشدی بیشتر تحت فشاری سعی کن یه شغل خوب پیدا کنی سرگرم بشی ک منت سرت نباشه 

برات آرزو میکنم یه ازدواج خوب داشته باشی

سوالم اینه بنظرت اون دنیا جواب پس میدن ؟؟چون من گفتم اون دنیا بابامو بخاطر این بنیان خانواده ک پاشون ...

نمیدونم

من ک سپردم به خدا 

اصلا دوس ندارم محتاجم بشه 

بماند ک تا یه کاری براشون پیش میاد داداش مفت خورم یاد ما دوتا دخترا میوفته اما زمینای بابامو ک میفروشه نمیگه خواهرامم هستن تنهایی همه رو بالا میکشه یه آب هم روش و چون مخفیانه اس میگه خودم تلاش کردممممم😅😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی نوشته بودم برات بچم زد همه رو پاک کرد😁ببین ۱۰۰ رو دیگه براشون نزار الان چون مجردی و از لحاظ مال ...

ممنونم عزیزدلم خوشحال شدم باهات حرف زدم دلم گرفته بود گفتم درددلی کنم قربونت برم ممنونم از دعات گلم انشالله هرجاهستی شاد و سلامت باشی

نمیدونممن ک سپردم به خدا اصلا دوس ندارم محتاجم بشه بماند ک تا یه کاری براشون پیش میاد داداش مفت خورم ...

امیدوارم روزی برسه هم بابامون هم داداشمون بیفتن ب پامون ولی ما نبخشیمشون منکه ازحقم حلالشون نکردم چون بدردمون نمیخورن محبتی ازشون ندیدم

امیدوارم روزی برسه هم بابامون هم داداشمون بیفتن ب پامون ولی ما نبخشیمشون منکه ازحقم حلالشون نکردم چو ...

والا بابای من الان جراحی شده مرخص بشه من باید برم کاراشو بکنم کسی نیس 

به وقتش دلت براش میسوزه 

فقط دعا کن محتاجت نشن چون همش توی ذهنت درحال جنگ با خودتی 

دخترا خیلی دلسوزن 

والا بابای من الان جراحی شده مرخص بشه من باید برم کاراشو بکنم کسی نیس به وقتش دلت براش میسوزه فقط دع ...

اخرشم محتاج دختران بخدا من بابام تا چیزی میشه فقط دخترارو میشناسه به پسرش نمیبینه کاری بکنه ولی واس تخت پادشاهی پسرارو میدونن جانشین

چی بگم منم دلسوزم اینجوری مبکم ولی پاش بیفته همیشه کاراشونو میکنم اگ درددلی میکنم صرفا بخاطر اینه قدر دان نیستن ادم ازین لجش میگیره وگرنه تهش مادخترا میمونیم براشون

والا بابای من الان جراحی شده مرخص بشه من باید برم کاراشو بکنم کسی نیس به وقتش دلت براش میسوزه فقط دع ...

من وابستم بهشونم هیجا نمیتونم برم زود دلم برا مامانم تنگ میشه دلم برا بابامم میسوزه وقتی ازشون دور میشم  ولی من چون مجردم هیچکس واقعا دلش برام نمیسوزه اما من دلم براهمه میسوزه 

من وابستم بهشونم هیجا نمیتونم برم زود دلم برا مامانم تنگ میشه دلم برا بابامم میسوزه وقتی ازشون دور م ...

میفهممت کلا دخترا همشون همینن اگر قرار بود کاری بکنیم ک نمیومدیم درد و دل😔

میفهممت کلا دخترا همشون همینن اگر قرار بود کاری بکنیم ک نمیومدیم درد و دل😔

اره واقعا عزیزم خدا به بابات و خانوادت سلامتی بده انشالله درسته ناراحتیم ازشون ولی سایشون برا ما دخترا ک پشتی هم نداریم نیازه .کلا ما دخترا مظلومترینیم همیشه