2777
2789
عنوان

بنظرتون من حسودم !

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 141 پست

مثلا اخیرا یه سرویس طلای خیلی گرون گردنه جاری دومم میبینم بمیرمم از هیچ کدوم نمیپرسم جریانش چیه کی خریده و به چه مناسبته 

تو ذهنم فقد یه معما لاینجل دارم که این از کجا امده خخخ

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
مثلا اخیرا یه سرویس طلای خیلی گرون گردنه جاری دومم میبینم بمیرمم از هیچ کدوم نمیپرسم جریانش چیه کی خ ...

عزیزم کلا عادتشونه ما عروس بزرگها همیشه دیوار کوتاه بودیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من که حبر نداشتم قراره طلا نیارن  پدرمم به هیچ وجه نمیذاشت من چیزز بگم میگفت دعوا سره ما ...

عزیزم بگو قدمم برا خانواده شما خیر داشت...واسه من نداشتین اما با ورود من برا بقیه وضعتون خوب شد. خداروشکر. 

من اگر جای خانواده همسرت بودم الان یک تکه طلای چشم نواز هم برای شما میخریدم و بهتون کادو میدادم و میگفتم که عروس گلم اون زمان نتونستیم چیزی برات بخریم اما الان جبران میکنیم , اینجوری از دلت در میاوردن

ولی خانواده شوهرت حق دارن ...این شوهر آدم هست که به آدم احترام می گذاره ....و اصلا هم این چیزا اهمیت نداره ..برادر شوهرم برای نامزدش ...عیدی مفصل برد حتی عید قربان گوسفند  بردن ....آخر طلاق گرفتن ...برای خانم دوم هم دقیقا بهترین عیدی رد بردن ....اما شوهر من اصلا اهمیت نمیداد ...خانوادش برای من سر سری میگرفت ن

من عروس اخر خانواده ام وااسه جاری بزرگام هم عروسی کاامل گرفتن با شب حنابندون حسابی  هم یه عالمه کادو مثل ساعت یه عالمه لباس چمدان مهمونی پاگشای انچنای  ولی برا من هیجی  هیچی نه پا گشا نه عروسب نه حتی عیدی اوردن باورتون میشهدوساله عروسی کردم تا حالا یه کادو بهم ندارن فقط یه بار یه بخاری داعون  واسه دیدنی خونم اودن که اونم افتاده گوشه انباری از بس عتیقه است تا حالا نه شب چله داشتم نه عیدی میگن مارسم داریم واسهدختر مون ببریم نه واسه عروس مون اخه فقط یه دختردارن ولی واسه عروس بزرگا بردن  منم تا حالا هیچی نگفتم  ولی خب ادم ته دلش مبخواد دیگه هرچی هم بگه مهم نیست 

به نظرم با شوهرت برید ...برای خودت طلا و لباس بخرید و فردا شب بپوش و پیش خواهر شوهر و مادر شوهر  و جاریت پز بده بگو شب یلدا  شوهرت خریده 😍😍😍این جوری هم دلت خنک میشه ..هم اونا اگه حسود باشن میترکن😎😎😎

من اگر جای خانواده همسرت بودم الان یک تکه طلای چشم نواز هم برای شما میخریدم و بهتون کادو میدادم و می ...

وای فکرشو بکن اگر اینکارو میکردن کلی عاشقشون میشدم خخخخ

تاحالا فردی به شعور شما ندیدم احسنت کاش تو مادرشوهره دخترم بشی😍😍😍😍

به نظرم با شوهرت برید ...برای خودت طلا و لباس بخرید و فردا شب بپوش و پیش خواهر شوهر و مادر شوهر &nbs ...

مومشکی جان شوهر من طلا بخر نیست 

لباسو میخره اما طلا نه 

دیروز این گشواره  سیصد تومنه گفتم برام بخره نخرید 

الان عکس میذارم برات 

عزیزم کلا عادتشونه ما عروس بزرگها همیشه دیوار کوتاه بودیم

واقعن ما خیلی مظلومیم 

همه بز تجربگیا سرماست 

دراخرم با بزرگتریم همه کاری از ما بعیده

مومشکی جان شوهر من طلا بخر نیست  لباسو میخره اما طلا نه  دیروز این گشواره  سیصد توم ...

خوب لباس بخر ..پالتو یا مانتو شیک کیف و کفش خوشگل ...هم خودت خوشحال  میشی ...و اگر این حس ناراحتی ناشی از تبعیض باشه ....تسکین پیدا میکنه .........

خوب لباس بخر ..پالتو یا مانتو شیک کیف و کفش خوشگل ...هم خودت خوشحال  میشی ...و اگر این حس ناراح ...

اره منم همیشه فردای مناسبتها میرم خرید

برو بدل رو بگیر ...من خودم طلا دوست ندارم ...همش استرس دارم گم بشه ...دزد بزنه ......بدل های خوشگل از طلا هم قشنگ تره ...انگشتر خیلی شیک ..بگیر به کسی هم نگو بدله ...چون فردا طلا هم بندازی  همه فکر میکنن بدل هستش ....