2777
2789
حق داری من دیگه برام مهم نی جوونیم همینجوری داره میره اهمیت نداره😂

اخه خیلی سخته بد فکر کن تو محیط کاری ببینی چقدر همه ثروتمند ان درسته ۳ ۴ برابر سن من و دارن ها ولی حقیقتا خیلی نگرانم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خیلی سخته بد فکر کن تو محیط کاری ببینی چقدر همه ثروتمند ان درسته ۳ ۴ برابر سن من و دارن ها ولی ح ...

ابجی فکر کردی کجاس 

اینجا ایرانه تقریبا وضعیت ۷۰ درصد جوونا همینه 

دیگه باید ارزو هامو ب گور ببریم

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

ابجی فکر کردی کجاس اینجا ایرانه تقریبا وضعیت ۷۰ درصد جوونا همینه دیگه باید ارزو هامو ب گور ببریم

واقعا چقدر سخته شنیدن این که همه نا امید شدن 

ما خواستیم و نشد....

من به شخصه خودم همیشه از همه هم سنام جلو تر بودم چه تو مشکلات چه تو مشغله زمانی که باید یه بچه کودکی می‌کرد درگیر استرس بودم که آیا فردا برای خانواده ام چه پیش میاد...

دوستام و میبینم سفر میرن شادی میکنن جوونی میکنن مهمونی میرن و من هیچ وقت نداشتم همچین حال و حوصله ای ....حس میکنم پیش خودم خیلی شرمنده ام

واقعا چقدر سخته شنیدن این که همه نا امید شدن ما خواستیم و نشد....من به شخصه خودم همیشه از همه هم سنا ...

هممون تو جوونی پیریم .شما فقط اینطور نیستی اینایی ک بیرون میبینی خیلی خوشبخت و خوشگذرونن همیناین ک میان اینجا از بدبختیاشون میگن .۹۰ درصد اینایی ک میبینی تو نی نی سایت ازرمشکلاتشون میگن تو اجتماع مردم فکر میکنن خیلی خوشبختن و تقریبا همون ادم هایی هستن ک میگی.

دیگه برام عادی شده و باهاش کنار اومدم ک نمیتونم ب چیزایی ک بخام برسم هرچقدم تلاش کنم مثلا با دلا ۸۰ تومنی چ غلطی میتونم بکنم

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

منم همینطور...خیلی سخته دلم یهو میریزه

دقیقاا یه وقتایی فکر میکنم همه چی تحت کنترله یهو به خودم میام میبینم خیلی عقبم 

و دیدم کسایی که هیچ نگرانی نداشتن و رفتن تو شرکت پدرشون کار کردن و لذت زندگی رو بردن 

نمیدونم قراره ته این همه نگرانی نور باشه یا نه ولی کاری جز تلاش از دستم بر نمیاد 

هممون تو جوونی پیریم .شما فقط اینطور نیستی اینایی ک بیرون میبینی خیلی خوشبخت و خوشگذرونن همیناین ک م ...

پولدارا پولدار تر و متوسط ها فقیر می‌شوند!!

هیچ وقت این جمله رو قبول نداشتم ولی الان مدتیه قبولش کردم وقتی پدر مادرایی هستن که فقط برای مهد کودک بچشون ۱۰۰ میلیون هزینه میکنن ...

در کنارش مادری که به دلیل کم آوردن تو زندگی بچشو میفروشه ....

پولدارا پولدار تر و متوسط ها فقیر می‌شوند!!هیچ وقت این جمله رو قبول نداشتم ولی الان مدتیه قبولش کردم ...

اینستا داری

دآرم پرایوته

در هرصورت احتمال میدم اینستا و شبکه های اجتماعی بیشتر باعث شدن ک شما فکر کنی خیلی از دنیا عقبی