2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم حذف ناهار رو میشه یادم بدی

ناهار نمیخوری 

صبحونه و شام رو زود میخوری صبحونه قبل ۸ شام قبل ۷ 

و کلا گرمیجات میخوری 

تو ۱۰ روز کم کم باید ناهار رو کلا کنار بذاری 

ترشی فست فود شیرینیجات چیزای سرد حذف 

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

میان وعده هم حذف؟

فقط ۱۰ روز میتونی موقع ناهار ۱ ۲ میوه یا ی مشت آجیل بخوری یا شیر و خرما 

بعد ۱۰ روز باید کلا حذف بشه 

۲ ساعت بعد شام میتونی بخوری 

صبحونه رو راید کامل و مقوی بخوری 

شام ولی کم

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

آهان فک میکنم رژیم راحتی باشه نه؟

برای من که جواب نداد ینی ضعیفم کرد ۳ ۴ روزه هی ضعف دارم و موقع بلند شدن چشام سیاهی میرههه

گذاشتمش کنار همون کالری شماری کنم

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

برای من که جواب نداد ینی ضعیفم کرد ۳ ۴ روزه هی ضعف دارم و موقع بلند شدن چشام سیاهی میرهههگذاشتمش کنا ...

عه‌ پس اینطور منم یکم کم خونی دارم ببینم برام میسازه یا نه امیدوارم بسازه چون من معمولا همیشه ناهارو تنهام شوهرم نمیاد ناهار و معمولا ناهار. نمیخورم پلی خب صبحانه رو ۱۱صب میخورم شام رو هم ۹شب اون بینا هم میوه میخورم یکی دوتا یا کلا نمی‌خورم هیچی

مممممم
عه‌ پس اینطور منم یکم کم خونی دارم ببینم برام میسازه یا نه امیدوارم بسازه چون من معمولا همیشه ناهارو ...

پس بنظرم کالری شماری کن 

کالری شماری واقعا خوبه محدودیت زمان و خوردن نداره 

میتونی غذای سفره بخوری 

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

پس بنظرم کالری شماری کن کالری شماری واقعا خوبه محدودیت زمان و خوردن نداره میتونی غذای سفره بخوری

به همین روال که الان زندگیم اینطوریه منظورم شوهرم ناهار نمیاد و صب ۱۱صبحانه شب ۹ شام در کنار این کالری شماری هم کنم زودتر نتیجه میگیرم

مممممم
به همین روال که الان زندگیم اینطوریه منظورم شوهرم ناهار نمیاد و صب ۱۱صبحانه شب ۹ شام در کنار این کال ...

اره 

چون به این روال عادت کری ترک ناهار برات سخت میشه

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️