2777
2789
عنوان

ندید بدید بازی😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 93 پست
یه کاپشن سرهمی دخترم داره آستین هاش بلنده و تا خورره پاهاش کوتاهه خارجی هم هست کلی گرون خریدم بعد ...

مامان منم اینطوریه😂یعنی من یه تی شرت داشتم‌پشتش تور بود تورا با پاپیون چسبیده بود برداشت پاپیونشو کند تورم کند شد😐😐😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اولین بار که برام گوشی خریدن شبش رفتیم مهمونی دایی بابام ..بعد کلی فامیلای باکلاس تهرانی بابامم اونج ...

پاسیو😄😄

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

اولین باری که پامو از کشور گذاشتم بیرون تو فرودگاه رفتم توالت و وقتی دیدم شلنگ نداره نشستم به گریه کردن 

حالا نمیدونم چرا گریم گرفته بود

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

سال80 عمه م با یه نفر ازدواج کرد که خیلی پولدار ما هم کوچیکبودیم اومدیم  اومدیم خونه عمهم خیلی باکلاس بود دستشوییش هم فرنگی بودمنو خواهرم به داداش کوچیکم دروغ گفتیم که برو دستشویی بشین رو دستشویی و دستشویی کن کارت که تموم شد یه دست میاد میشورتت اونم تفلک نیم ساعت منتظر بود دست بیاد و ننیومد همش هم میگفت نیومد ما میگفتیم صبر کن تا به مامانم گف مامانم اینقد دعوام کرد که چرا دروغ گفتی بهش از یه طرف هم میخندید

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
من تاحالاندیدبدیدبازی درنیاوردم ولی الان درمیارم  میگم توالت فرنگیوکه میشبنی روش بعد چطوری بای ...

با شلنگ کنارش 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من وقتی ازدواج کردم دانشجو بودم خداشاهده کل طلاهامو (اونموقع شش تا النگو یه تک پوش یه دستبند ۴تا انگ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من تاحالاندیدبدیدبازی درنیاوردم ولی الان درمیارم  میگم توالت فرنگیوکه میشبنی روش بعد چطوری بای ...

😂😂😂😂خوب خودت و که میشوری با شلنگ

یه چیز گرد داره اون و فشار میدی تو آب میپاچه بیرون‌میشوره میبره😐😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
من وقتی ازدواج کردم دانشجو بودم خداشاهده کل طلاهامو (اونموقع شش تا النگو یه تک پوش یه دستبند ۴تا انگ ...

از این مدلا تو دانشگاه زیاد دیدم

اشکال نداره فقط تو نبودی

حتی مورد داشتیم با کیف و کفش سفید میومد😂😂😂