2777
2789
عنوان

ندید بدید بازی😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 93 پست

منم یادمه برای اولین بار رفته بودم ویلا تو شمال برای دوست مامانم بود بعد من اولین بار بود دسشویی فرنگی میدیدم اصلا نمیدونستم باید چیجوری بشینم به مامانم میگفتم بشینم میوفتم توش میمیرم😂😂یا واسه اولین بار مسواک برقی دیدم میترسیدم بهش دست بزنم😂کلا تو اون ویلا زیاد ندید بدید بازی دراوردم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ما یه بار رفتیم مهمونی خونه یه خانم تازه به دوران رسیده و ندید بدید فرچه توالتش خییلی قشنگ بود ولی گ ...

خخخخ

من خوشبختم ولی نی نی یار اسممو قبول نداشت زدم بدبخت قبول کرد😒
یه کاپشن سرهمی دخترم داره آستین هاش بلنده و تا خورره پاهاش کوتاهه خارجی هم هست کلی گرون خریدم بعد ...

منم این کارو کردم 😂البته خاله شوهرم پیشنهاد داد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
از پشت کوه هم اومده باشه میفهمه حوض نیست...اصلا هندونه کجای توالت فرنگی جا میشه

جا نمیشه؟؟؟

حیف هندونه نداریم واگرنه میذاشتم عکس مینداختم ببینی که جا میشه😁😁😁😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

وای اینو.گفتی یاد ی چیزی افتادم 😂منو مامانم رفته بودیم مکه ی خانوم مسنی بود بنده خدا دسشوییش گرفته بود منم گفتم شما برو سریع اتاقت من کیفتو میارم برات.....  آقا من رفتم در اتاقش دیدم رو همه بسته نیست درو باز کردم گرخیدم... دیدم در توالت باااااز اینم هیچی پاش نیست  خم شده داره سعی میکنه با بطری آب معدنی ی جوری توالتو بشوره 😂😂😂 بنده خدا وسواس بود توالت فرنگیا هم که هیچی داغون😀😀 

بی محابا بغلم کن 💜 وسط مردم شهر💜بخدا عشق به رسوا شدنش می ارزد💜
پس خودش کجا میرفته دستشویی میکرده؟ نفهمیده اون واس اینکارا نیس😐

عزیزم تو هتلایی که به ایرانیا میدن مثل اینکه سنتی ام دارن

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

این نمیدونم ندید بدید هس یا نه ی بار رفته بودم خرید یه اقای میانسال به یه مانکن میگفت تو چقدخوشتیپی داشت باهاش حرف میزد بعد بهش گفتم اقا این مانکنه گفت نمیدونم روستاییم 😑😑😑

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 

اولین بار که برام گوشی خریدن شبش رفتیم مهمونی دایی بابام ..بعد کلی فامیلای باکلاس تهرانی بابامم اونجا بودن 

زمان ماااا کمتر دختری تو سن و سال من گوشی داشت ۱۴ سالم بود  ..عاقا هیچی من ندیدبدید عقده ای یه گوشه ای نشسته بودم که خیلی مردا به من دید نداشتن حالا با خودم فکر میکردم حالا که منو نمیبینن احتمالا صدای گوشیمم نمی شنون همش با دوستم اس ام اس بازی میکردم  هی دینگ دینگ اووووفداشتم راجع به پسرخاله خوشتیپ بابام با دوستم چت میکردم یعنی کل مهمونی من  دستم گوشی بود حتی موقع شام فقط تابلو دستم نمیگرفتماااا اروم از تو جیب مانتوم میاوردم بیرون تندی تایپ میکردم میذاشتم تو جیبم اما صداااااش خاک بر سر نگو از تو پانسیون میرفته سمت مردا ..

بعد که مهمونی تموم شدو رفتیم تو ماشین داداشم گفت خیلی کارت زشت بود صدای پیامک گوشی همش میومد بی ادب و فلان ..بعد مردم از خجالت 

از اون به بعد پسرخاله بابام از چشمم افتاد خخخخ نه که من از چشم اون نیوفتادم    شرم بر من 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا