2777
2789
عنوان

ندید بدید بازی😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 93 پست
اولین باری که پامو از کشور گذاشتم بیرون تو فرودگاه رفتم توالت و وقتی دیدم شلنگ نداره نشستم به گریه ک ...

منم رفتم شلنگ نداشتن منم بطری میبردم با خودم

آدم با دستمال تمیز نمیشه که😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
من وقتی ازدواج کردم دانشجو بودم خداشاهده کل طلاهامو (اونموقع شش تا النگو یه تک پوش یه دستبند ۴تا انگ ...

واااای سلام خانوم خوش اومدی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۸ سالم بود برام لپ تاپ خریدن وای عین اسکلا میکشیدمش با کیفش میبردم دانشگاه اصلا هم لازم نبود 

رشته ام کامپیوتر بود ولی اونجا خودشون سیستم داشتن میمردم از دست درد 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.

عبعد یه بارم یه مانتو کرم و شلوار و شال و کیف و کفش سفید داشتم حالا کاری به خز بودنش ندارم ولی اینو واسه عید خریده بودم بعد همینا رو پوشیدم رفتم بیرون پارک😑😑

پسرا میگفتن بیا برسونیمت عروس خانم😑

عبعد یه بارم یه مانتو کرم و شلوار و شال و کیف و کفش سفید داشتم حالا کاری به خز بودنش ندارم ولی اینو ...

وایی😂😂😂😂😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
پاسیو😄😄

من با کلمه جدیدی اشنا کردی ..دو تا نون اضافه اخه  

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
عبعد یه بارم یه مانتو کرم و شلوار و شال و کیف و کفش سفید داشتم حالا کاری به خز بودنش ندارم ولی اینو ...

😂😂😂😂

مگه میرفتی محضر😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
منم رفتم شلنگ نداشتن منم بطری میبردم با خودم آدم با دستمال تمیز نمیشه که😁

یاسی تو عمل انجام شده قرار گرفتم رفتم بعد نگاه کردم 😕بعدم گریه کردم😂

دفعات بعد حواسمو جمع کردم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
حالا به من نگید ندید پدید ولی پاسیو چیه ؟  که دوستمون گفتن

بالکن خودمون